گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر وتخریب خانه های جنوب لبنان

دوشنبه 26 مرداد 1405
19:04
ارتش صهیونیستی با تداوم نقض آتش بس، حملات هوایی و گلوله‌باران توپخانه‌ای به مناطق مختلف جنوب لبنان را تشدید کرده است.

العالم – لبنان

خبرنگار شبکه خبری العالم در لبنان روز دوشنبه گزارش داد: روستاهای المنصوری، الحنیه، وادی زبقین و ارتفاعات علی الطاهر امروز هدف حملات شدید رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

بنابر این گزارش، همزمان با این حملات دشمن صهیونیستی اقدام به تخریب و آتش زدن خانه‌ها و محصولات کشاورزی مردم در روستاهای طلوسه، بنی ‌حیان و منفجر کردن یک خانه در منطقه حد فاصل میس‌ الجبل و شقره کرده است.

خبرنگار العالم گزارش داد: نقض آتش بس و تداوم حملات، تخریب خانه ها و کشتار مردم جنوب لبنان در شرایطی است که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در پی کسب دستاوردهای نمادین در جبهه جنوب لبنان برای تقویت جایگاه انتخاباتی خود است.

اقدامات حملات رژیم صهیونیستی در حالی است که انتقادهای داخلی نسبت به کارآمدی مذاکرات سیاسی شدت یافته است به‌ ویژه که با توجه به نبود پیشرفت ملموس در زمینه عقب نشینی رژیم صهیونیستی از خاک لبنان، درخواست‌ها برای کنار گذاشتن توافق‌های کنونی رو به افزایش است.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان الاقصی فراتر از تصور رژیم صهیونی بود؛ دفاع از جبهه مقاومت تا آزادی قدس ادامه دارد


شوک جدید جنگ با ایران برای آمریکایی‌ها؛ هزینه گرمایش خانه تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد


افزایش گرایش به حجاب در عصر آزادی پوشش


سخنگوی القسام: طوفان‌الاقصی دکترین امنیتی اشغالگران را در هم شکست


قالیباف: دشمن پس از ناکامی در جنگ به دنبال ناامنی در داخل کشور است


سفارت ایران در زیمبابوه همزمان با موج اعتراضات در اروپا: اگر این صحنه در ایران رخ داده بود


ماکان یک منظومه ایرانی در آسمان شد


تمرکز اصلی در رزمایش ضد تروریسم شانگهای، هم‌افزایی امنیتی است


گزارش العالم: شهر اهواز میزبان دومین جشنواره قهوه+ فیلم


آمار جنایت‌های رژیم صهیونیستی در سه سال نسل‌کشی در نوار غزه