سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد

چهارشنبه 28 مرداد 1405
13:45
سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد جان اوسوف سناتور دموکرات در کارزار انتخاباتی خود، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا را کلاهبردار و فراری از خدمت سربازی خواند و او را متهم کرد که آمریکا را وارد جنگی کرده که نمی‌داند چگونه به آن پایان دهد.

العالم - آمریکا

جان اوسوف سناتور ایالت جورجیا در کنار مارک کلی سناتور ایالت آریزونا ایستاد و در اظهاراتی به دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا حمله کرد؛ اظهاراتی که به یکی از ویژگی‌های اصلی فعالیت‌های انتخاباتی او تبدیل شده و تازه‌ترین دور از درگیری فزاینده او با کاخ سفید را رقم زد.

اوسوف با اشاره به رویارویی کلی با دولت آمریکا بر سر مشارکت او در انتشار ویدئویی که در آن از نیروهای نظامی خواسته شده بود از اجرای دستورهای غیرقانونی خودداری کنند، گفت: «فکر نمی‌کنم چیزی بهتر از این شرایط را نشان دهد که رئیس‌جمهوری فراری از خدمت سربازی و کلاهبردار، که کشورمان را بی‌محابا وارد جنگی کرده که نه می‌داند چگونه به آن پایان دهد و نه چگونه در آن پیروز شود، تلاش کرد این مرد را که نماد قهرمانی آمریکایی است، زندانی کند.»

اوسوف که می‌گوید هیچ برنامه شبکه‌های اجتماعی روی تلفن شخصی خود ندارد، توانسته است مانند شمار اندکی از سیاستمداران دموکرات دیگر، توجه مخاطبان در فضای مجازی را به خود جلب کند؛ شاید تنها بتوان زهران ممدانی شهردار نیویورک و الکساندریا اوکازیو-کورتز نماینده کنگره را با او مقایسه کرد که ویدئوهایشان نیز بارها در فضای مجازی فراگیر شده است.

همین موضوع باعث شده است نام اوسوف بیش از پیش در بحث‌ها درباره انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ مطرح شود، هرچند او تاکید می‌کند علاقه‌ای به نامزدی برای ریاست‌جمهوری ندارد و در حال حاضر تمرکز خود را بر حفظ کرسی‌اش در سنا گذاشته است.

اوسوف بارها ترامپ را به دلیل فساد، افزایش هزینه‌های زندگی و جنگ علیه ایران مورد انتقاد قرار داده است. پربازدیدترین انتقادهای او معمولا متوجه شخص رئیس‌جمهوری آمریکا بوده، اما او رقیب جمهوری‌خواه خود، مایک کالینز نماینده کنگره را نیز «دست‌نشانده» ترامپ معرفی کرده و روز سه‌شنبه او را «کیسه رسوایی‌ها» نامید.

آدرس سایت فارسی : fa.alalam.net
آدرس سایت فارسی : fa.alalam.ir

0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته