پایان مأموریت نظامی آلمان در اقلیم کردستان عراق

چهارشنبه 4 شهريور 1405
14:44
پایان مأموریت نظامی آلمان در اقلیم کردستان عراق وزارت پیشمرگ اقلیم کردستان عراق امروز (چهارشنبه) از پایان رسمی مأموریت مستشاران نظامی آلمان در این منطقه خبر داد.

العالم - اروپا

به گزارش روز چهارشنبه بغداد الیوم، وزارت پیشمرگ اقلیم کردستان عراق از برگزاری مراسم رسمی پایان مأموریت مستشاران نظامی آلمان در اردوگاه «استفان» در فرودگاه بین‌المللی اربیل خبر داد.

بر اساس بیانیه این وزارتخانه، شماری از مقام‌های ارشد نظامی و امنیتی اقلیم کردستان، کنسول‌های هلند و ایتالیا و هیاتی از مستشاران ارشد نیروهای ائتلاف بین‌المللی در این مراسم حضور داشتند.

این مراسم با حضور ژنرال «گونتر اشنایدر» فرمانده نیروهای آلمانی مستقر در خارج برگزار شد و در جریان آن پایان رسمی مأموریت نظامی نیروهای آلمانی در اقلیم کردستان عراق اعلام شد.

پیشتر «علی الزیدی» نخست‌وزیر عراق با «گونتر اشنایدر»، فرمانده نیروهای آلمانی مستقر در خارج، دیدار و پیرامون تقویت همکاری‌های نظامی و امنیتی و نیز آمادگی‌ها برای تکمیل روند خروج نیروهای ائتلاف بین‌المللی از عراق گفت‌وگو کرده بود.

این اقدام درحالی انجام شده است که نخست‌وزیر عراق پیشتر اعلام کرده بود که موعد پایان مأموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق که برای ۳۰ سپتامبر (۸ مهر) تعیین شده، زمانی قطعی و غیرقابل بازگشت است.

در تاریخ ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴ (۶ مهر ۱۴۰۳)، بغداد و واشنگتن از دستیابی به توافقی پیرامون طرحی دو مرحله‌ای برای پایان دادن به مأموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق خبر داده بودند.

قرار بود فاز نخست تا سپتامبر ۲۰۲۵ (شهریور و مهر ۱۴۰۴) تکمیل شود و شامل پایان دادن به مأموریت نظامی ائتلاف از جمله خروج نیروها، تحویل پایگاه‌ها و انتقال به شراکت امنیتی دوجانبه باشد. فاز دوم نیز تا سپتامبر ۲۰۲۶ (شهریور و مهر ۱۴۰۵) امتداد می‌یابد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود