نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است

چهارشنبه 4 شهريور 1405
21:50
نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است یک عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان تأکید کرد که مطرح کردن موضوع انحصار سلاح در سایه تداوم اشغالگری و تجاوزات دشمن صهیونیستی، بخشی از یک توطئه وجودی علیه ملت مقاوم لبنان است.

العالم - لبنان

حزب‌الله لبنان به منظور گرامیداشت خون پاک و یاد مجاهد شهید «حاج محمد علی بیضون» (ابوغازی)، مراسم بزرگداشتی را در شهرک «الشهابیه» برگزار کرد.

این مراسم با حضور «حسین جشی» نماینده پارلمان و عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت، شماری از اعضای فرماندهی منطقه یکم جبل عامل، خانواده‌های شهدا، شخصیت‌های برجسته، علما و اقشار مختلف منطقه برگزار شد.

حسین جشی نماینده پارلمان لبنان در سخنانی با اشاره به پیامدهای سنگین «توافق چارچوب» تصریح کرد: این توافق خسارت‌های بزرگی اعم از تقلیل دادن خطرناک ماهیت رویارویی با دشمن از یک نبرد وجودی-عقیدتی گرفته تا پیوند زدن اشغالگری نامشروع دشمن به مسأله سلاح مقاومت به همراه دارد که دولت کنونی آن را غیرقانونی می‌خواند.

جشی افزود: این رویکرد به معنای تشویق به تداوم تجاوزگری علیه لبنان است که از زمان اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ و همزمان با جنایت‌هایی نظیر کشتار حولا در همان سال و کشتار مسجد العباسیه در سال ۱۹۷۸ آغاز شده و در کنار طمع‌ورزی‌های آشکار رژیم صهیونیستی در لبنان ادامه یافته است؛ به‌ویژه آنکه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر بارها مدعی شده که مأموریتی برای تشکیل «اسرائیل بزرگ» دارد که تمام خاک لبنان را نیز در بر می‌گیرد.

این نماینده پارلمان لبنان با تشریح دیگر آسیب‌های این توافق افزود: این اقدام، نقض توافق آتش‌بس سال ۱۹۴۹ با دشمن، نادیده گرفتن طرح صلح عربی مصوب نشست سران بیروت در سال ۲۰۰۲، زیر پا گذاشتن پیمان طائف که بر دشمنی با رژیم صهیونیستی و حق مشروع لبنان در به‌کارگیری تمام ابزارها برای بیرون راندن اشغالگران تأکید دارد و همچنین نقض قوانین بین‌المللی است که هرگونه اشغال خاک کشوری توسط کشور دیگر را جرم می‌داند.

حسین جشی با تاکید بر اینکه سلاح موجود در لبنان هیچ ارتباطی با دشمن ندارد، تصریح کرد: برقراری تماس مستقیم با دشمن صهیونیستی نقض صریح قانون سال ۱۹۵۵ لبنان است که هرگونه ارتباط با دشمن را جرم‌انگاری می‌کند.

وی اضافه کرد: پیامد دیگر توافق چارچوب، سلب حق لبنان در پیگرد قضایی دشمن به دلیل جنایاتش علیه مردم از جمله کشتار، تخریب منازل و نابودی زیرساخت‌های اقتصادی است. همچنین این توافق به دشمن صهیونیستی و آمریکا حق ارزیابی عملکرد ارتش لبنان در مناطق آزمایشی را داده و اقداماتی را در شهرک‌هایی مانند «فرون»، «الغندوریه» و «صریفا» تحمیل می‌کند که اساساً به اشغال درنیامده بودند و مانع بازگشت ساکنان به خانه‌هایشان می‌شود.

این عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت ادامه داد: از جمله پیامدهای غیرمستقیم این توافق نیز ایجاد شکاف و دودستگی شدید میان مردم لبنان است، آن هم در شرایطی که اکثریت صاحب‌نظران مخالفت خود را با آن اعلام کرده‌اند و این روند موجب مشروعیت‌بخشی به اشغالگری است که نتانیاهو نیز بارها از دولت لبنان بابت این موضع قدردانی کرده است.

وی با اشاره به ادعاها درباره حفظ حاکمیت ملی تأکید کرد: حاکمیت ملی مقوله‌ای تجزیه‌ناپذیر است. ما به «جوزف عون» رئیس‌جمهور و «نواف سلام» نخست‌وزیر لبنان یادآوری می‌کنیم که بنیان کشورها، وحدت میان حاکمیت و ملت و همبستگی در برابر دشمن خارجی است و دولت حق ندارد با تکیه بر بیگانگان، در برابر اکثریت مردمی بایستد که حامی مقاومت در برابر اشغالگری بوده و خواهان زندگی با عزت هستند.

این عضو پارلمان لبنان تصریح کرد: دولتی که از حمایت مردم و دارایی‌هایشان ناتوان است، حق ندارد در سایه تداوم اشغالگری دشمنی که روزانه به کشتار، تخریب و انفجار دست می‌زند، مقاومت را متهم کند؛ آن هم دولتی که گاه تنها به محکومیت‌های رسانه‌ای بسنده کرده و نظاره‌گر کشتار کودکان، زنان و سالمندان است، بدون اینکه اقدام عملی انجام دهد.

حسین جشی همچنین گفت: متأسفانه این حاکمیت همچنان به مذاکرات مستقیم، بی‌حاصل و عبث خود ادامه می‌دهد که تنها پوششی برای جنایات دشمن علیه ملت ما فراهم می‌کند.

عضو فراکسیون مقاومت در پارلمان لبنان در پایان سخنان خود خطاب به رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و جریان‌های وابسته به پروژه آمریکایی-صهیونیستی در این کشور گفت: حاکمیت ملی با آزادسازی خاک کشور از اشغال، بیرون راندن اشغالگران، بازدارندگی در برابر تجاوزات، محافظت از مردم و اموالشان و تجهیز ارتش ملی با امکانات لازم و اراده سیاسی برای رویارویی با دشمن آغاز می‌شود و پنهان شدن پشت شعار انحصار سلاح در سایه اشغالگری و تداوم تجاوزات، در چارچوب توطئه‌ای وجودی علیه ملت مقاوم و سربلند لبنان است و مقاومت با فداکاری‌های بی‌شمار هرگز مجوزی برای تحقق چنین توطئه‌ای نخواهد بود.

آدرس سایت فارسی : fa.alalam.net

آدرس سایت فارسی : fa.alalam.ir

0% ...

آخرین اخبار

تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند