گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو

چهارشنبه 4 شهريور 1405
22:26
بازگشت دانش‌آموزان به مدرسه، در سال تحصیلی جدید در غزه، دیگر شباهتی به سال‌های گذشته ندارد؛ مدارس و دانشگاه‌های بسیاری در جریان جنگ ویران شده‌اند، صدها هزار دانش‌آموز از آموزش حضوری محروم مانده‌اند و خانواده‌ها نیز برای تأمین ساده‌ترین لوازم مدرسه با گرانی و کمبود مواجه‌اند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرنگار شبکه العالم در غزه؛ دانش‌آموزان این سرزمین اشغالی پس از سال‌ها جنگ که بخش گسترده‌ای از زیرساخت‌های آموزشی این منطقه را تخریب کرده و شمار زیادی از مدارس و دانشگاه‌ها از چرخه آموزشی خارج شده‌اند، بار دیگر سال تحصیلی خود را در شرایطی دشوار آغاز می‌کنند و باهمه اینها؛ کلاس‌های درس در بسیاری از مناطق جای خود را به چادرها و مراکز آموزشی موقت داده‌اند تا روند تحصیل، با وجود کمبود شدید امکانات، متوقف نشود.

جنگ علاوه بر محروم کردن صدها هزار دانش‌آموز از تحصیل، تلفات سنگینی نیز در میان آنها بر جای گذاشته و هزاران دانش‌آموز شهید یا زخمی شده‌اند؛ مسئله‌ای که شکاف آموزشی را بیش از پیش گسترش داده و آینده یک نسل را با تهدید جدی مواجه کرده است.

خبرنگار العالم در ادامه ی این گزارش می افزاید: کادر آموزشی نیز از پیامدهای جنگ در امان نمانده است و شمار زیادی از معلمان و کارکنان بخش آموزش جان خود را از دست داده و از سوی دیگر هزاران معلم، کارمند و استاد دانشگاه نیز زخمی شده‌اند.

از دست رفتن این نیروهای آموزشی، بازسازی نظام آموزشی غزه و جبران عقب‌ماندگی تحصیلی دانش‌آموزان را دشوارتر کرده است؛ آن هم در شرایطی که این منطقه بیش از هر زمان دیگری به نیروهای متخصص برای بازگرداندن کودکان و نوجوانان به مسیر آموزش نیاز دارد.

بنابر این گزارش، مشکلات آغاز سال تحصیلی اما تنها به نبود مدارس محدود نمی‌شود. خانواده‌های غزه با کمبود شدید لوازم‌التحریر و افزایش قیمت آنها نیز مواجه‌اند و تهیه دفتر، خودکار، کیف و لباس مدرسه به باری مضاعف برای خانواده‌هایی تبدیل شده است که پیش از این نیز زیر فشار سنگین پیامدهای جنگ قرار داشته اند.

به گزارش خبرنگار العالم، آمار بالای تلفات و تخریب گسترده مراکز آموزشی، ابعاد خسارت واردشده به بخش آموزش غزه را به تصویر کشیده است؛ خسارتی که تنها به ساختمان‌های مدارس محدود نیست و آینده تحصیلی نسلی را تحت تأثیر قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود