ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم

چهارشنبه 4 شهريور 1405
22:43
رییس جمهور آمریکا به دلایل متعدد از جمله پس از حملات ناکام و پاسخ متقابل ایران، ناچار شد عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به بررسی چگونگی ادامه این درگیری از طریق ابزارهای غیرنظامی مبادرت کند.

العالم - ایران

برنامه «العين الإسرائيليه» شبکه خبری العالم در این قسمت به گزینه نظامی تهران و گسترش اهداف آمریکایی، دیدار مقامات تل‌آویو و دمشق پس از حمله به فرودگاه ابوالظهور، ادامه کمپین اسرائیل علیه ترکیه و همچنین پدیده «بادبادک‌های کودکان غزه» که به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف غزه می‌روند، پرداخته است.

«محمد علوش» نویسنده و تحلیلگر سیاسی در گفتگو با برنامه «العين الإسرائيليه» تأکید کرد: اعلام گزینه جنگ اقتصادی توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا یا آنچه او «تحریم اقتصادی بی‌سابقه» نامید، به معنای کنار گذاشتن اقدام نظامی توسط ترامپ است.

از نظر کارشناس برنامه، ترامپ به چند دلیل به ناچار عملیات نظامی را متوقف و به بررسی چگونگی ادامه این درگیری از طریق ابزارهای غیرنظامی مبادرت کرده است: اول) عدم دستیابی به اهداف نظامی مورد نظر. دوم) پاسخ شدید ایران علیه آمریکایی‌ها و پایگاه‌های آنها در منطقه. سوم) کمبود مهمات. چهارم) ناتوانی آمریکا در ادامه جنگ به همان شیوه، با علم به اینکه به همان نتایج قبلی منجر خواهد شد.

علوش خاطرنشان کرد: ترامپ در حال بررسی راه‌هایی برای ادامه این نبرد با استفاده از ابزارهای گوناگون است. او در ابتدا تلاش کرد تا با گشودن «کریدور عمان»، تنگه هرمز را تصاحب کند؛ این ایده توسط وزیر امور خارجه این کشور مطرح شد اما ریشه در طرح اولیه بنیامین نتانیاهو داشت مبنی بر اینکه تشدید جنگ اقتصادی ممکن است رهبری ایران را به دادن امتیاز وادارد.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند