۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند

پنج‌شنبه 5 شهريور 1405
08:40
۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند وزیر کشور الجزایر اعلام کرد که ۱۲ نفر در نتیجه آتش‌سوزی‌های جنگلی که چندین منطقه از کشور را در بر گرفته، جان خود را از دست دادند.

العالم - آفریقا

به گزارش پایگاه خبری الشروق الجزایر، «السعید سعیود» در جمع خبرنگاران افزود که این مرگ‌ها در سه استان الجزایر اتفاق افتاده است.

به گفته وی، در جریان این آتش سوزی ها، پنج نفر در استان «جیجل»، چهار نفر در استان «بجایه» و سه نفر در استان «تیزی وزو»‌ جان خود را از دست داده اند.

وزیر کشور الجزایر برای ارزیابی وضعیت مجروحان آتش‌سوزی‌ها به استان بجایه سفر و از بیمارستان سوق الاثنین که ۵۴ مجروح از جمله ۶ نفر در شرایط بحرانی را پذیرش کرده است، بازدید کرد.

چندین استان الجزایر به ویژه در شرق این کشور، در روزهای اخیر موج گسترده‌ای از آتش‌سوزی‌های جنگلی را تجربه می‌کنند که باعث تلاش‌های فشرده تیم‌های دفاع مدنی برای کنترل آنها با استفاده از وسایل زمینی و هوایی شده است.

بر اساس اعلام دفاع مدنی الجزایر، تا ساعت ۵ بعد از ظهر چهارشنبه، ۱۳۱ مورد آتش‌سوزی در مناطق مختلف این کشور رخ داده که ۵۶ مورد از آنها خاموش شده است، در حالیکه ۷۵ مورد همچنان در حال سوختن هستند.

بیشترین تعداد آتش‌سوزی‌ها در استان «بجایه» با ۲۰ مورد و پس از آن «تیزی وزو» با ۱۳ مورد و «سکیکده» با ۱۰ مورد ثبت شده است.

آتش‌سوزی‌های جنگلی همچنین در استان‌های «جیجل»، «الطارف»، «سطیف»، «میله»، «عنابه» و سایر استان‌ها گزارش شده است.

به نوشته رسانه های الجزایر، شدت برخی آتش‌سوزی‌ها به حدی است که پس از نزدیک شدن به مناطق مسکونی، مقامات این کشور را مجبور به تخلیه احتیاطی ساکنان کرده است.

در همین حال امکانات هوایی از جمله هواپیماهای آتش‌نشانی و بالگردها برای کمک به عملیات کنترل آتش‌سوزی بسیج شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد