آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است

جمعه 6 شهريور 1405
20:54
آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است آیت‌الله «محمدحسن اختری» رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) گفت: وحدت اسلامی راه ما برای حمایت از فلسطین و مقابله با نقشه های دشمنان برای گسستن منطقه است.

العالم -ایران

آیت‌الله «محمدحسن اختری» در گفتگو با شبکه خبری العالم افزود: ایران اولین حامی فلسطین بوده و هست.

وی خاطرنشان کرد که جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سفارت رژیم اسرائیل را به سفارت فلسطین تبدیل کرد، پرچم فلسطین را برافراشت و همچنان از نوار غزه و مقاومت فلسطین حمایت می‌کند.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) در خصوص کنفرانس وحدت اسلامی که در تهران برگزار شد، تأکید کرد که سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) از اهمیت ویژه‌ای در اتحاد مسلمانان برخوردار است.

وی گفت که از ۱۲ تا ۱۷ ربیع‌الاول «هفته وحدت» به مناسبت میلاد حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) هفته وحدت نامیده می شود و ایران اسلامی آن را «هفته وحدت اسلامی» نامگذاری کرده است.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) افزود: در اولین سال، حضرت امام خمینی (قدس سره) جهان اسلام، علما، سیاستمداران و بزرگان مسلمان را به بزرگداشت این مناسبت فراخواندند و بدین ترتیب هفته وحدت پایه ریزی شد و برگزاری آن از آن زمان تاکنون هر ساله ادامه داشته است.

رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین در ریاست جمهوری افزود که امسال چهلمین دوره این کنفرانس، همزمان با چهلمین سالگرد هفته وحدت، برگزار می‌شود، زیرا این چهلمین کنفرانس از سلسله کنفرانس‌های اسلامی است که به موضوع وحدت اسلامی اختصاص دارد.

آیت‌الله اختری توضیح داد که عنوان این کنفرانس، منعکس کننده چالش‌ها و رنج‌هایی است که جهان اسلام در این دوره، به ویژه پس از شهادت حضرت امام خامنه‌ای (قدس سره) متحمل شده است. وی خاطرنشان کرد که تمرکز اصلی و هدف اصلی این کنفرانس، تحقیق، نظریه‌پردازی و تحلیل امت اسلامی و وحدت آن در اندیشه حضرت امام خامنه‌ای (قدس سره) رهبر شهید انقلاب اسلامی است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد