تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای

شنبه 7 شهريور 1405
23:03
تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای وزرای امور خارجه قطر و ترکیه امروز در یک تماس تلفنی با یکدیگر درباره تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها و تقویت ثبات گفت‌وگو کردند.

العالم - آسیا
شیخ «محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در تماس تلفنی با «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه، آخرین تحولات منطقه‌ای، به ویژه تلاش‌های دیپلماتیک و هماهنگی مشترک برای کاهش تنش و تقویت امنیت و ثبات در منطقه را مورد بحث و بررسی قرار داد.

بر اساس این گزارش، شیخ محمد بن عبدالرحمن بر حمایت دولت قطر از تمام تلاش‌ها و اقدامات دیپلماتیک با هدف دستیابی به راه‌حلی که آزادی دریانوردی را تضمین کند و راه را برای دستیابی به توافقی جامع هموار سازد، تأکید کرد.

در این گفت‌وگوی تلفنی، دو وزیر همچنین روابط همکاری بین دو کشور و راه‌های حمایت و تقویت آن را بررسی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان