تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای

شنبه 7 شهريور 1405
23:03
تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای وزرای امور خارجه قطر و ترکیه امروز در یک تماس تلفنی با یکدیگر درباره تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها و تقویت ثبات گفت‌وگو کردند.

العالم - آسیا
شیخ «محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در تماس تلفنی با «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه، آخرین تحولات منطقه‌ای، به ویژه تلاش‌های دیپلماتیک و هماهنگی مشترک برای کاهش تنش و تقویت امنیت و ثبات در منطقه را مورد بحث و بررسی قرار داد.

بر اساس این گزارش، شیخ محمد بن عبدالرحمن بر حمایت دولت قطر از تمام تلاش‌ها و اقدامات دیپلماتیک با هدف دستیابی به راه‌حلی که آزادی دریانوردی را تضمین کند و راه را برای دستیابی به توافقی جامع هموار سازد، تأکید کرد.

در این گفت‌وگوی تلفنی، دو وزیر همچنین روابط همکاری بین دو کشور و راه‌های حمایت و تقویت آن را بررسی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه