دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه

يکشنبه 8 شهريور 1405
21:43
دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان در جریان سفر رسمی به ترکیه با وزیر خارجه این کشور دیدار و دو طرف پیرامون توسعه همکاری‌های راهبردی و همچنین آخرین تحولات جاری در منطقه تبادل نظر کردند.

العالم - ترکیه

سناتور محمد اسحاق دار در شهر استانبول با هاکان فیدان همتای ترکیه‌ای خود دیدار کرد. دستور کار سفر وزیر امور خارجه پاکستان به ترکیه شرکت در دور آتی نشست چهارجانبه با حضور وزرای خارجه عربستان سعودی، مصر و ترکیه اعلام شده است.

همزمان با حضور اسحاق دار در استانبول، ارتش پاکستان از سفر رسمی فرمانده ارتش این کشور به ترکیه خبر داد.

فیلد مارشال سید عاصم منیر امروز وارد ترکیه شد و قرار است در اولین جلسه کمیته هماهنگی پیمان مشترک دفاعی پاکستان، عربستان و ترکیه شرکت‌ کند.

نابع آگاه در ترکیه نیز گفتند که وزرای دفاع و روسای نیروهای مسلح ۳ کشور در این جلسه حضور خواهند یافت.

براساس این گزارش، روابط عمومی دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای گفت که اسحاق دار و هاکان فیدان دو وزیر امور خارجه با استقبال از پیشرفت‌های حاصله در آخرین نشست شورای عالی همکاری استراتژیک پاکستان-ترکیه، در مورد برگزاری زودهنگام جلسه بعدی آن توافق کردند.

دو طرف همچنین در مورد مسائل مهم منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کرده و بر تعهد خود برای ادامه همکاری نزدیک برای صلح و ثبات منطقه‌ای تاکید کردند.
به گزارش ایرنا، در اواخر جنگ تجاوزکارانه آمریکایی-صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، چهار کشور عربستان سعودی، مصر، ترکیه و پاکستان در قالب ابتکاری موسوم به «گروه چهارگانه منطقه‌ای» (R۴) تلاش می‌کنند با تکیه بر همکاری‌های منطقه‌ای، چارچوبی تازه برای مدیریت بحران‌ها و کاهش وابستگی امنیتی به آمریکا در خاورمیانه ایجاد کنند. آخرین جلسه مشترک این کشورها روز ۳۱ خرداد امسال به میزبانی مصر در قاهره برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند


پیشنهادهای ایران برای تقویت همکاری انرژی با هدف ثبات قفقاز جنوبی