اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم

دوشنبه 9 شهريور 1405
01:51
اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم نخست وزیر رژیم صهیونیستی رسما اعتراف کرد که او ترامپ تروریست را برای حمله به ایران متقاعد کرده است.

العالم - آمریکا

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی رسما به تاثیرگذاری صهیونیسم بر تصمیم گیری در آمریکا و متقاعد کردن دونالد ترامپ تروریست برای تجاوز نظامی به ایران اعتراف کرد.

وی در یک سخنرانی انتخاباتی در جمع حامیانش و در حال تلاش برای انتخاب مجدد با وجود کاهش شدید محبوبیتش در میان صهیونیستها گفت: من بودم که ایالات متحده را برای حمله به ایران متقاعد کردم، توانستم این کار را انجام دهم.

نخست وزیر رژیم اشغالگر ادعا کرد: من ساعتها در این زمینه در تلویزیون آمریکا ظاهر شدم با گفتن اینکه «ایران تنها چند دقیقه با دستیابی به سلاح هسته‌ای فاصله دارد».

نتانیاهو بار دیگر به تکرار توهمات و گزافه گویی علیه ایران پرداخت و مدعی شد که ایران تلاش می کند برنامه هسته ای خود را از سربگیرد، تا زمانی که من در این جایگاه(قدرت رژیم صهیونیستی) باشم،‌بار دیگر مانع خواهم شد، باید اقدامی علیه ایران صورت گیرد و نظام آن سرنگون شود.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی که بقای خود را در ادامه جنگ افروزی و بی ثبات کردن منطقه می بیند، به گزافه گویی علیه مقاومت فلسطین و لبنان پرداخت.

وی در توهماتی آشکار مدعی شد به خلع سلاح حماس پایبند است و آن را با خلع سلاح حزب الله تکمیل خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

مانع تراشی رژیم صهیونیستی در اعزام بیماران و مجروحان غزه به خارج+ فیلم


آشوب در آلبانی؛ از درگیری با پلیس تا به آتش کشیدن ساختمان‌های دولتی


آزمایش موشک‌های کروز راهبردی توسط کره شمالی


درخشش طلایی جوانان کشتی ایران در خاک آمریکا


عربستان پایتخت یمن را بمباران کرد


هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم


ویدئو گرافیک/نخستین گزارش رسمی آمریکا از خسارات جنگ با ایران/ زیر نویس فارسی


یمن از سرنگونی یک فروند جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم