پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود

سه شنبه 10 شهريور 1405
14:37
پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود سازمان ملل متحد باید به نهادی تبدیل شود که واقعیات جهان جدید را بهتر نمایندگی کند و بتواند ماموریت اصلی خود را در حفظ امنیت بین‌المللی، پیشگیری از جنگ و حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات با کارآمدی بیشتری انجام دهد.

العالم - ایران

ما به سازمان ملل متحد به عنوان سازمانی متعلق به یک دوره تاریخی خاص نگاه نمی‌کنیم که با تغییر توازن قدرت کنار گذاشته شود.

سازمان ملل متحد باید به نهادی تبدیل شود که واقعیات جهان جدید را بهتر نمایندگی کند و بتواند ماموریت اصلی خود را در حفظ امنیت بین‌المللی، پیشگیری از جنگ و حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات با کارآمدی بیشتری انجام دهد.

برای تحقق این هدف، سازمان ملل متحد و شورای امنیت آن باید عملکردی عادلانه‌تر و مؤثرتر در مواجهه با تحولات جهانی داشته باشند.

امروز جهان با تجاوزات نظامی، نسل‌کشی، جرایم جنگی، تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی مواجه است و عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با این تحولات، از جمله در غزه، لبنان و تجاوز اخیر به ایران، بسیار ناامیدکننده است.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین