رویترز: موشک آمریکایی مراسم عروسی را در ایران هدف قرار داد

جمعه 13 شهريور 1405
10:36
رویترز: موشک آمریکایی مراسم عروسی را در ایران هدف قرار داد پس از نیویورک‌تایمز، رویترز نیز به نقل از چهار کارشناس تسلیحات اعلام کرد که آمریکا مستقیم مراسم عروسی در سیریک را هدف قرار داده است.

العالم - آمریکا

با وجود تلاش معاون ترامپ برای انکار حمله ارتش آمریکا به مراسم عروسی در سیریک، پس از روزنامه نیویورک‌تایمز، خبرگزاری رویترز نیز در گزارشی تحقیقی اعلام کرد: بررسی تصاویر و ویدئو‌های این حادثه و تحلیل کارشناسان تسلیحاتی، احتمال اصابت مستقیم یک مهمات آمریکایی به محل برگزاری مراسم را تقویت می‌کند؛ حمله‌ای که تاکنون دست‌کم پنج شهید و نزدیک به ۷۰ زخمی بر جای گذاشته است.

رویترز با استناد به تصاویر و فیلم‌هایی که صحت آنها را تأیید کرده، گزارش داد این انفجار زمانی روی داد که ده‌ها نفر برای شرکت در یک جشن عروسی در خانه‌ ای در کوهستک گرد آمده بودند. بررسی کارشناسی آثار تخریب نشان می‌دهد ساختمان محل برگزاری مراسم احتمالا مستقیماً مورد اصابت مهمات قرار گرفته و این خسارت‌ها با فرضیه برخورد ثانویه یک موشک یا ترکش ناشی از انهدام یک هدف دیگر سازگاری کمتری دارد.

بر اساس گزارش رویترز، چهار کارشناس نظامی متخصص در حوزه تسلیحات تصاویر و ویدئو‌های حادثه را بررسی کرده‌اند و سه نفر از آنها احتمال داده‌اند مهمات مورد استفاده آمریکایی بوده باشد، نه موشک پدافندی ایران که از مسیر خود منحرف شده باشد.

یکی از کارشناسان نیز احتمال داده است که مهمات آمریکایی، هدف اصلی خود را از دست داده و در نهایت به محل برگزاری جشن اصابت کرده باشد.

رویترز به نقل از دو مقام آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود، گزارش داد نیرو‌های آمریکایی در منطقه کوهستک یک برج ارتباطی را هدف قرار داده بودند.

بررسی تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد این برج تنها حدود ۱۳۵ متر با محل برگزاری جشن عروسی فاصله داشته است؛ فاصله‌ ای که در صورت تأیید نهایی اصابت مهمات آمریکایی، پرسش‌های جدی درباره نحوه انتخاب هدف و چگونگی اجرای این حمله ایجاد می‌کند.

رویترز گزارش داد مقام‌های آمریکایی همچنان در حال بررسی سناریو‌های مختلف درباره این حادثه هستند. با این حال، یافته‌های کارشناسان تسلیحاتی که تصاویر محل حادثه را بررسی کرده‌اند، فرضیه اصابت مستقیم مهمات آمریکایی را تقویت می‌کند.

ساعاتی پیش نیز روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی تفصیلی نوشت: «بر اساس تحلیل‌های انجام شده که با استناد به تصاویر و ویدئو‌های صحنه حمله و بررسی روایت ساکنان و مقامات محلی صورت گرفته، این حمله را آمریکا انجام داده و ساختمانی را در یک منطقه مسکونی هدف قرار داد که در آن مراسم عروسی در حال برگزاری بود.»

این حادثه در حالی روی داده در حمله به مدرسه‌ای در میناب در ۲۸ فوریه نیز بحثی مشابه درباره مسئولیت آمریکا مطرح شد. پنتاگون تاکنون نتایج تحقیق رسمی خود درباره آن حادثه را منتشر نکرده، اما رویترز در ماه مارس گزارش داده بود که یک تحقیق اولیه داخلی ارتش آمریکا احتمال مسئولیت نیرو‌های آمریکایی در آن حمله را مطرح کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد