موافقت آمریکا با فروش مهمات تهاجمی به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار

جمعه 13 شهريور 1405
23:38
موافقت آمریکا با فروش مهمات تهاجمی به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که فروش احتمالی مهمات تهاجمی با برد افزایش یافته به عربستان سعودی به ارزش تقریبی ۵ میلیارد دلار را تأیید کرده است.

العالم- آمریکا

به گزارش رویترز وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه خود افزود که پیمانکار اصلی فروش این تسلیحات به عربستان شرکت بوئینگ است.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که فروش احتمالی موتورهای AGT-۱۵۰۰ مورد استفاده در تانک های آبرامز به عربستان سعودی را تأیید کرده است. پیمانکار اصلی فروش این موتورها که ارزش تقریبی آنها ۷۵۰ میلیون دلار است، شرکت هانیول خواهد بود.

علاوه بر این، وزارت خارجه آمریکا یک قرارداد پشتیبانی و نگهداری برای هواپیماهای اف ۱۶ عمان به ارزش ۱۸۸ میلیون دلار و فروش بالگردهای بل ۴۱۲ به عراق به ارزش ۱۵۰ میلیون دلار را تایید کرده است.

این وزارتخانه ادعا کرد که قراردادهای پیشنهادی از اهداف سیاست خارجی و امنیت ملی آمریکا پشتیبانی خواهد کرد و تأکید کرد که فروش‌ این تسلیحات تعادل نظامی در منطقه را تغییر نخواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی خطاب به مردم آمریکا: اجازه ندهید شما را به پیاده‌نظام جبهه جنگ تبدیل کنند


موافقت آمریکا با فروش مهمات تهاجمی به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار


کارشناس عرب: تبادل اسرا میان لبنان و رژیم اشغالگر با هدف ترمیم چهره دولت لبنان صورت گرفت


نماینده پارلمان لبنان ادعای تسلط اسرائیل بر «علی الطاهر» را رد کرد


فشار حداکثری در بن‌بست؛ چرا واشنگتن در محاسبات خود درباره تهران اشتباه می‌کند؟


واکنش نمایندگی ایران در وین : توهم اسنپ‌بک شکست خورد


ضیافت ادبیات فارسی در بیست‌وهفتمین نمایشگاه کتاب بغداد


قالیباف: ایران از ایده معماری امنیتی جدید چین در منطقه استقبال می‌کند


گفت‌ وگوی بن‌زاید و اردوغان درباره تحولات منطقه‌


افزایش بهای بنزین در باک خودروی «یانکی‌ها»؛ چرا سوخت ارزان نمی‌شود؟