تأکید وزیر اقتصاد بر پیگیری جدی رئیس‌جمهور برای اجرای طرح‌های مشترک تهران و مسکو

سه شنبه 17 شهريور 1405
09:56
 تأکید وزیر اقتصاد بر پیگیری جدی رئیس‌جمهور برای اجرای طرح‌های مشترک تهران و مسکو وزیر امور اقتصادی و دارایی با اعلام اینکه توسعه روابط با روسیه در اولویت برنامه‌های دولت چهاردهم قرار دارد، تأکید کرد که رئیس‌جمهوری به‌صورت جدی پیگیر اجرای طرح‌های مشترک و راهبردی میان تهران و مسکو است.

العالم - ایران
سید علی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در جلسه هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی مقیم روسیه در اقامتگاه سفارت کشورمان در مسکو با قدردانی از فعالیت‌های تجار کشور در تأمین نیاز‌ها و ارتقای صادرات کشور افزود: به دنبال تحولات اخیر، عمق‌بخشی به روابط اقتصادی، تجاری و مالی برای ۲ کشور از اهمیت بیشتری برخوردار شده است.

وی خاطرنشان کرد: تأمین کالا‌های اساسی از منطقه اوراسیا به ویژه روسیه موضوعی اولویت‌دار است که آن را به صورت جدی پیگیری می‌کنیم.

در آغاز این جلسه هم‌اندیشی که با حضور کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه برگزار شد، وزیر امور اقتصادی و دارایی پای حرف دل تجار و فعالان اقتصادی مقیم روسیه نشست.

تجار حاضر در این نشست به طرح مشکلات خود در حوزه ارزی، گشایش اعتبار اسنادی (ال‌سی) در زمینه واردات محصولات کشاورزی و رفع تعهد ارزی پرداختند و مدنی‌زاده، پیگیری این مسائل را در تعامل با وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط را نوید داد.

برخی فعالان اقتصادی در این نشست مطالبی درباره صف طولانی در گمرک آستارا و ترتیبات زمان‌بر رسیدگی در این گمرک مطرح کردند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ اعلام کرد که تخصیص اعتبار لازم به گمرکات برای خرید و نصب دستگاه ایکس‌ری (آشکارساز) صورت گرفته است.

وی گفت: شخصاً روند تجهیز گمرکات کلیدی کشور به ویژه گمرک آستارا را پیگیری می‌کنم تا روند با شتاب بیشتری انجام شود؛ هرچند اختصاص زمین و نصب این تجهیزات فرایندی نسبتاً زمان‌بر است.

در این جلسه، برخی فعالان اقتصادی ایرانی مقیم روسیه درخواست گسترش فهرست کالا‌های تحت شمول معافیت گمرکی در موافقت‌نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا را خواستار شدند.

مدنی‌زاده با اشاره به ملاقات روز سه‌شنبه خود با مقامات کمیسیون اقتصادی اوراسیا گفت که این موضوع را روز سه‌شنبه در گفت‌و‌گو با مقامات این اتحادیه بررسی خواهد کرد.

مهدی حیدری معاون وزیر و رئیس کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران نیز در سخنانی در این نشست گفت: نمایندگان تجار ایرانی مقیم روسیه در این جلسه به ارائه نکات دقیقی پرداختند که حاکی از نگاه مسئولانه آنها است.

وی در ادامه از مقطع کنونی به عنوان فرصتی تاریخی برای رفع موانع تجارت با روسیه و منطقه اوراسیا یاد و بر اهتمام دولت به ارتقای سطح تجارت با همسایگان شمالی تأکید کرد.

حیدری در ادامه با اشاره به اقدام سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران در تدوین و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در کشور در حوزه‌های مختلف کلیدی مانند نفت و گاز، معدن، لجستیک و ...، از سرمایه‌گذاران برای مشارکت در این طرح‌ها دعوت کرد.

بر اساس این گزارش، وزیر امور اقتصادی و دارایی روز یکشنبه با هدف رایزنی‌های دو و چند جانبه وارد مسکو شد.

به گفته جلالی سفیر ایران در مسکو، وزیران دارایی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه روز دوشنبه مذاکرات سازنده و خوبی در مسکو برگزار کردند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو


بحران اسکان در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ پایان پر تنش جلسه هماهنگی کاروان‌های اعزامی


اعتراف رئیس اسبق شاباک به شکست راهبردی تل‌آویو در جبهه‌های جنگ


تأکید وزیر اقتصاد بر پیگیری جدی رئیس‌جمهور برای اجرای طرح‌های مشترک تهران و مسکو