به دنبال دور تازه حمله آمریکا به نفتکش ها و پاسخ قاطع ایران؛

رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت

چهارشنبه 18 شهريور 1405
08:06
رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت در پی دور تازه حملات جنایتکارانه آمریکا و پاسخ قاطع ایران به آن، بهای نفت در بازارهای جهانی بیش از یک دلار افزایش یافت و هر بشکه آن در آستانه صد دلاری شدن قرار گرفت.

العالم - آمریکا

به گزارش رویترز، بهای قراردادهای آتی نفت خام برنت در ساعات اولیه معاملات روز چهارشنبه ۱.۵۷ دلار (۱.۶ درصد) افزایش یافت و به ۹۹.۴۹ دلار در هر بشکه رسید.

همچنین بهای نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت نیز ۱.۶۰ دلار (۱.۷۲ درصد) افزایش داشت و به ۹۴.۶۳ دلار در هر بشکه رسید.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا سه شنبه شب اعلام کرد: ارتش تروریست آمریکا تهدید کرده است که سه فروند نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا افزود: در صورت هرگونه تعرض به کشتی‌های ایرانی، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پایگاه‌ها و منافع آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهند داد.

نیروی دریایی سپاه در پاسخ به اقدام بزدلانه ارتش تروریستی امریکا در حمله به نفتکش های جمهوری اسلامی ایران هشدار فوری صادر و اعلام کرد: با توجه به شرارت های ارتش تروریست امریکا در هدف قرار دادن چند فروند از نفتکش های جمهوری اسلامی ایران به تمامی خدمه نفتکش ها در محدود اسکله های کویت و بحرین که میزبان این تروریست ها و شریک در شرارت های آنان هستند اخطار می دهیم شناور خود را چه در لنگر گاه و چه در اسکله ها سریعا ترک نمایند چرا که مورد هدف قرار خواهند گرفت.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۱۳ خود اعلام کرد: آشیانه تعمیر و نگهداری، آماده سازی و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ و شلتر جنگنده ها مورد هدف قرارگرفت.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد چهارشنبه در اطلاعیه شماره چهاردهم خود نیز اعلام کرد: ناوشکن های رزمی DDG-۱۱۹ و DDG-۵۳ حامل موشک های کروز و ایجیس مورد حمله قرار گرفتند.

0% ...

آخرین اخبار

رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.