خبر فوری:

عیادت نمایندگان رهبر انقلاب از موسوی گرمارودی چهره ماندگار شعر و ادبیات

پنج‌شنبه 19 شهريور 1405
17:55
عیادت نمایندگان رهبر انقلاب از موسوی گرمارودی چهره ماندگار شعر و ادبیات نمایندگان رهبر معظم انقلاب آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، به عیادت موسوی گرمارودی هنرمند انقلابی و چهره ماندگار کشور در عرصه شعر و ادبیات رفتند.

العالم - ایران / فرهنگی

عصر امروز پنجشنبه ۱۹ شهریور، آقایان غلامعلی عداد حادل و حسین محمدی از طرف رهبر انقلاب برای احوالپرسی از آقای سید علی موسوی گرمارودی به بیمارستان پیامبران تهران رفتند.

آقای حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی از دوستی و آشنایی ۶۰ ساله با این هنرمند انقلابی و گفت و افزود: بنده به همراه آقای حسین محمدی از دفتر رهبر معظم انقلاب مامور به عیادت از این هنرمند برجسته در عرصه شعر و ادبیات شدیم.

وی افزود: آقای موسوی گرمارودی از سال های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در مسیر اسلام و آیین انقلاب شعر سروده است.

وی ادامه داد: این هنرمند گرامی، هم به ادبیات کهن فارسی و هم به ادبیات عرب آشنایی و تسلط کامل دارد و در شعر و ادبیات نو هم دست به قلم بوده است.

حداد عادل گفت: آقای گرمارودی بعد از انقلاب هم خدمات شایانی هم در حوزه مدیریتی و هم در عرصه شعر و هنر ارائه کرده است.

یادآور می شود؛ سیدعلی موسوی گرمارودی متولد ۳۰ فروردین ۱۳۲۰ در قم، شاعر، نویسنده و مترجم است. او تحصیلات حوزوی دارد و کارشناسی علوم قضایی و دکترای ادبیات فارسی را از دانشگاه تهران دریافت کرده است.

همچنین مدیریت مجله‌ی «گلچرخ»، اجرای صوتی غزل‌های حافظ و تألیف آثاری همچون «صدای سبز»، «برآشفتن گیسوی تاک» و «خواب ارغوانی» از جمله فعالیت‌های او در عرصه‌ی ادبیات است.

موسوی گرمارودی در سال ۱۳۸۵ به‌عنوان یکی از چهره‌های ماندگار انتخاب شد و در سال ۱۳۹۳ نیز نشان «جهادگر عرصه‌ی فرهنگ و هنر» را دریافت کرد.

در کارنامه‌ی اجرایی او مدیریت تالار وحدت، رایزنی فرهنگی ایران در تاجیکستان و سرپرستی انتشارات فرانکلین دیده می‌شود.

او همچنین ترجمه‌هایی از قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه‌ی سجادیه را منتشر کرده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم