اعتراض اهالی روستاهای اشغالی لبنان به عملکرد دولت؛ کار نمایشی نمی خواهیم

چهارشنبه 25 شهريور 1405
13:02
اهالی روستاهای اشغال شده جنوب لبنان با برگزاری تجمعی اعتراضی، از عملکرد دولت انتقاد و تاکید کردند که مقامات دولتی باید به جای کارهای نمایشی و رسانه ای، در راستای احقاق حقوق اهالی جنوب گام برداشته و با آنها همبستگی کنند.

العالم - لبنان

«حسین عزالدین» خبرنگار شبکه خبری العالم در بیروت گزارش داد: در سایه سکوت جامعه جهانی و ناتوانی دولت لبنان در حفاظت از شهروندان و دارایی های آنها در برابر تجاوزگری رژیم اسرائیل، «کمیته ساکنان روستاهای اشغالی لبنان» تجمع گسترده‌ای را در مقابل «مجلس اعلای اسلامی شیعیان» در بیروت برگزار کرد.

در این رویداد، شخصیت‌های سیاسی، علمای دینی، رؤسای شهرداری‌ها و ساکنان روستاهای اشغال شده از سوی دشمن صهیونیستی حضور داشتند.
شرکت‌کنندگان، سیاست ویرانی سیستماتیک رژیم اشغالگر علیه تمامی ابعاد زندگی در روستاهای اشغالی جنوب را محکوم کردند.
آنها همچنین از بازدیدهای برخی مقامات حکومتی لبنان از مناطق آسیب دیده جنوب این کشور انتقاد کرده و آن را صرفاً «نمایشی، رسانه‌ای یا عوام‌گرایانه» توصیف کردند.
شرکت کنندگان در این تجمع تأکید کردند که بازدید مقامات باید با هدف احقاق حقوق اهالی جنوب و اعلام همبستگی با آنان صورت گیرد.
حاضران در تجمع از دولت لبنان خواستند تا برنامه‌هایی برای رسیدگی به مشکلات آنها و حمایت از پایداری‌شان تدوین کند.
آنها اعلام کردند: «ما در کنار مقاومت ایستاده‌ایم. ما و مقاومت یکپارچه و متحد هستیم. ما خواهان بازگشت به خانه و کاشانه خود هستیم و از این رو، با هر کسی که این بازگشت را تسهیل کند، مشکلی نداریم.
شرکت کنندگان افزودند: امروز اینجا هستیم تا به دولت لبنان بگوییم و تأکید کنیم که ما شهروندانی هستیم که بیش از یک دهه هویت ملی خود را حفظ کرده‌ایم و صرف تماشا کردن روند ویرانی روستاها، غیرقابل‌قبول است.
به گزارش خبرنگار العالم، پس از برقراری آتش‌بس در لبنان، ارتش اشغالگر اسرائیل هزاران عملیات انفجار خانه ها و تاسیسات زیربنایی را در منطقه‌ موسوم به «منطقه امنیتی» اشغالی در جنوب لبنان انجام داده است. این منطقه شامل بیش از ۵۵ روستا است که در آن، اشغالگران به هیچ‌چیز اعم از مدارس، مساجد، کلیساها، زیرساخت‌ها و تأسیسات آب و برق رحم نکرده اند.
در پایان این گزارش آمده است: حضور در این تجمع حاوی این پیام آشکار ساکنان روستاهای اشغالیِ لبنان است که کشور لبنان بدون «جنوب» آن معنا و مفهومی ندارد. بنابراین دولت لبنان باید به مسئولیت‌های خود عمل و روند امتیازدهی به رژیم اسرائیل را متوقف کند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزرای دفاع آمریکا و آلمان برای تقویت صنایع تسلیحاتی متحدان


اعتراض اهالی روستاهای اشغالی لبنان به عملکرد دولت؛ کار نمایشی نمی خواهیم


گزارش العالم از بازگشایی مدارس در جنوب لبنان؛ زندگی در میان ویرانی های حملات دشمن جریان دارد + ویدئو


ضرب‌شست کنگره به ترامپ؛ دولت اجازه تداوم جنگ با ایران را ندارد


پیام ویژه وزیر امور خارجه ایران به دولت نیجر؛ تلاش برای تقویت مناسبات دیپلماتیک


سقوط مرگبار بالگرد «ان‌بی‌سی» حین پوشش زنده در لس‌آنجلس+فیلم


بازسازی زرادخانه‌های موشکی آمریکا ۵ سال زمان می‌برد


شهادت ۱۱ غیرنظامی در پی ریزش ساختمان آسیب‌دیده در غزه


بررسی ردپای خرابکاران در نفتکش‌های عازم آمریکا


شکار عقاب‌ها در آشیانه ؛ روایت ناگفته از عملیات متهورانه خلبانان ایرانی