مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی

جمعه 27 شهريور 1405
22:52
یک تولید کننده محتوای فلسطینی با تهیه گزارش ویدئویی مستند، سطح بالای نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین را برای جهانیان به تصویر کشید.

العالم - فلسطین اشغالی

برنامه «جهان شما» شبکه خبری العالم که به موضوعات مهم و داغ مطرح در شبکه‌های اجتماعی می‌پردازد، در قسمت این هفته خود، موضوع سطح بالای نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین را بر اساس فایل ویدیویی منتشر شده توسط یک تولید کننده فلسطینی در شبکه‌های اجتماعی، بررسی کرد.
این ویدیو به طور گسترده توجه کاربران را به خود جلب کرده و واکنش آنها را در محکومیت نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان در بر داشته است.
«من فلسطینی هستم». فقط همین یک جمله کافی بود تا یک مکالمه آنلاین به تهدید مستقیم به مرگ تبدیل شود.
در صحنه‌ای تکان‌دهنده که واکنش های گسترده‌ای را برانگیخته است، «حمزه سعاده» تولیدکننده محتوای فلسطینی، در یک ویدیوی پربازدید در حال گفتگوی متنی آنلاین با دختران صهیونیست ظاهر شد. مکالمه به طور عادی شروع شد اما ناگهان با افشای هویت فلسطینی حمزه، چرخشی تکان‌دهنده داشت. این دختران در پاسخ به حمزه گفتند که صهیونیست هستند و یکی از آنها صریحاً اظهار داشت که از یه قتل رساندن فلسطینی‌ها به طور کلی و به ویژه کودکان فلسطینی ابایی ندارد.
با بالا گرفتن بحث، یکی از دختران صهیونیست تا آنجا پیش رفت که صریحاً تولیدکننده محتوای فلسطینی را تهدید به قتل کرد.
این فایل ویدیویی از مجموعه‌ای از مصاحبه‌هایی تشکیل شده که سعاده طی سال‌ها منتشر کرده است، مصاحبه‌هایی که در آن‌ها صهیونیست ها اظهارات تندی علیه فلسطینی‌ها مطرح کرده‌اند. یکی از آنها مصاحبه‌ دختری صهیونیست است که ادعا کرده پنج کودک فلسطینی را به قتل رسانده است.
به محض انتشار این ویدئو، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مملو از نظرات و واکنش‌ها شدند.
در حالی که کاربران از لحن مورد استفاده صهیونیست ها شوکه شدند،سوالات جدی زیادی نیز با استناد به این ویدیو در مورد میزان نفرت‌پراکنی و تحریک به خشونت در رژیم اشغالگر اسرائیل علیه فلسطینیان، مطرح شد.

0% ...

آخرین اخبار

۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد


سردار حسن‌زاده: تجمعات شبانه تا یأس کامل دشمن ادامه خواهد داشت


خروش یمنی‌ها علیه بهتان سعودی ؛ فریادی برای دفاع از قداست کعبه


شرط اسرائیل برای کمک به عربستان؛ تل‌آویو خواستار امتیازهای سیاسی از ریاض است


کمالوندی: اراده دفاعی ایران شکست‌ناپذیر است/ افشای پشت‌پرده لغو روادید رئیس سازمان انرژی اتمی


شعله‌ور شدن قیمت اقلام سبد غذا با آتش گازوئیل در آمریکا