العالم - فلسطین اشغالی
«باسل خیرالدین» خبرنگار شبکه خبری العالم در نوار غزه امروز چهارشنبه در گزارش خود گفت: در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به یک دستگاه خودروی غیرنظامی در مرکز شهر خانیونس در جنوب نوار غزه، دستکم 2 شهروند فلسطینی شهید و شماری زخمی شدند.
وی افزود: از صبح امروز 6 شهروند فلسطینی به دست نیروهای اشغالگر اسرائیل شهید شده اند.
به گفته خبرنگار العالم، این جنایت ها همزمان با وخامت روزافزون وضعیت انسانی در نوار غزه و تشدید خطرات پیش روی غیرنظامیان صورت می گیرد.
در همین راستا، خبرنگار العالم با اشاره به تراکم جمعیت شدید در نوار غزه و پیامدهای ناگوار انسانی ناشی از آن گفت: حدود 2 میلیون فلسطینی در منطقهای جغرافیایی محدود و در شرایطی انسانی و فاجعهباری زندگی می کنند.
وی افزود: سازمان ملل نیز از سطح بسیار بالای تراکم جمعیت در مناطقی که آوارگان در آنجا گردهم آمدهاند، خبر می دهد.
به گفته خبرنگار العالم، رژیم اسرائیل خطی موسوم به «خط زرد» در مناطق وسیعی از نوار غزه کشیده و آنجا را محصور کرده و اجازه حضور فلسطینی ها در آنجا را نمی دهد.
وی افزود: این وضعیت باعث شده است که مساحت منطقه نوار غزه به طور گسترده ای کاهش و به تبع آن، تراکم جمعیت فلسطینیان افزایش و فضای در دسترس آنها کم شود.