حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه

پنج‌شنبه 9 مهر 1405
21:15
حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای، اخراج نیروهای نظامی ایالات متحده از عراق را دستاوردی تاریخی خواند و ضمن تبریک این پیروزی به دولت، ملت و مرجعیت عراق، آن را نقطه عطفی دانست که می‌تواند سرآغاز فروپاشی کامل حضور نظامی واشنگتن در سراسر منطقه باشد.

العالم - لبنان
حزب‌الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای، اخراج نیرو‌های اشغالگر آمریکایی از خاک عراق را یک دستاورد تاریخی و پیروزی بزرگ خواند و آن را به دولت، ملت و مرجعیت این کشور تبریک گفت.

حزب‌الله تأکید کرد: این رویداد تاریخی ثابت کرد که هیچ قدرت مستکبری یارای شکستن اراده ملت‌های آزاده را ندارد و خروج آمریکا، زنگ خطری برای آغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در کل منطقه است.

حزب الله لبنان همچنین تاکید کرد: این دستاورد بدون استواری ملت سرافراز عراق، مقاومت شجاعانه و اراده آزاد و تسلیم‌ناپذیر آنان، میسر نمی‌شد. این دستاورد، تأییدی جدید بر این واقعیت است که گذر زمان و فارغ از شدتِ استبداد، تکبر، سلطه‌جویی و بی‌رحمیِ اشغالگر، هرگز نخواهد توانست ملت‌های آزاده را به بند بکشد یا اراده آنان را درهم بشکند.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو