العالم – فلسطین
از همه مسخره تر زمانی بود که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر اساس گفته های این لوله کش گفت که این شخص هواپیمای فلای دبی را پس از آن که کمک خلبان با چاقو به خلبان حمله کرد و هواپیما در حال سقوط بود وی را خلع سلاح می کند و همزمان هواپیما را مجددا در حالت افقی قرار می دهد و به اصطلاح همه مسافران این پرواز را از مرگ حتمی نجات می دهد اما از همه مسخره تر اینکه وی برای اولین بار سوار هواپیما شده است.
حتی دونالد ترامپ با تمسخر گفت که نمی دانم این داستان درست است یا نه ؟ اما نتانیاهو و دو نفر دیگر آن را برایم تعریف کردند. در این میان آلون مزراحی نویسنده اسراییلی در تویتی نوشت که این یک داستان مسخره و دروغ است و حاضر نیستم حتی ۱۰ ثانیه برای خواندن آن وقتم را تلف کنم این داستانی احمقانه است.
سایر کاربران شبکه های اجتماعی نیز نوشتند که پس در مدت درگیری ماموران امنیت پرواز کجا بودند؟ آیا داشتند آبمیوه می خوردند؟