گزارش العالم از تازه‌ترین تحولات میدانی در تعز؛

 آزادسازی کامل منطقه الصلو آخرین سنگر ائتلاف سعودی در جنوب یمن + فیلم

جمعه 17 مهر 1405
13:04
دوربین شبکه خبری العالم لحظاتی پس از آزاد سازی و هنگام ورود نیروهای مسلح یمن به منطقه الصلو در استان تعز، رزمندگان یمنی را همراهی کرد.

العالم ـ یمن

به گزارش خبرنگار العالم ، عبدالرحمان الحاج،نیروهای مسلح یمن پس از ساعت‌ها درگیری، این شهرستان را به طور کامل تحت کنترل خود در آورده و از نیروهای مورد حمایت سعودی پاکسازی کردند.

در ادامه عملیات برق آسای نیروهای یمنی، با میانجی‌گری بزرگان و ریش‌سفیدان و از طریق گفتگو، شماری از عناصر مسلح مواضع خود را بدون درگیری تسلیم یمنی ها کردند و بسیاری از افراد فریب خورده با فرمان عفو عمومی به آغوش وطن بازگشتند.

خبرنگار شبکه خبری العالم تاکید کرد که این روند با هدف دور نگه داشتن مناطق پرجمعیت مسکونی از جنگ و ویرانی و بازگرداندن یکپارچگی جغرافیایی و اجتماعی منطقه از سوی ارتش یمن انجام شده است؛ منطقه‌ای که مردم آن سال‌ها زیر بار سنگین تجاوز به آب و خاک این کشور توسط عناصر وابسته به عربستان رنج کشیده بودند.

عادل شعلان،مدیرکل بخشداری الصلو در استان تعز در گفتگویی اختصاصی با شبکه خبری العالم تصریح کرد که ملت یمن این پیروزی را پس از آزادسازی و پاکسازی منطقه الصلو از چنگال نظامیان ائتلاف سعودی ، وعناصر داعشی و القاعده جشن گرفتند و از تمام کسانی که به فرمان عفو ریاست‌جمهوری پاسخ مثبت دادند و دست از جنگ و کشتار افراد بی گناه کشیدند، قدردانی و تجلیل کرد.

خبرنگارالعالم تصریح کرد که روستاهای الصلو که مناطق شرقی خدیر و نیز غرب منطقه را به سمت المواسط و الشمایتین پیوند می‌دهند، اکنون شاهد بازگشایی راه‌ها میان مناطق خود و دیگر شهرستان‌ها و عادی‌سازی اوضاع در منطقه هستند.

یکی از بزرگان و ریش‌سفیدان مناطق آزاد شده در گفتگو با العالم گفت که این بازگشایی راه‌ها و شریان اصلی میان مناطق آزادشده و دیگر شهرستان‌ها به آوارگان یمنی که در طول بیش از 10 سال تجاوز و محاصره در نتیجه جنگی که عربستان بر این کشور تحمیل کرده بود امیدی تازه بخشیده وحضور میدانی نیروهای ارتش یمن ، به خانواده‌های بازگشته که سال‌ها از امنیت و آرامش محروم بودند اطمینان خاطر داده است.

درهمین راستا، یکی از اهالی مناطق آزاد شده به خبرنگار العالم می‌گوید: با افتتاح گذرگاه النقيل، خانواده‌های مناطق آزادشده که سال‌ها آواره و بی‌خانمان بودند، بار دیگر مورد توجه قرار گرفتند. پیش‌تر عبور از این گذرگاه بسیار دشوار بود و بیماران در مسیر رسیدن به بیمارستان جان می‌دادند. اکنون با افتتاح آن، تردد به شهر در عرض یک ربع انجام می‌شود.

یادآور می شود که نیروهای مسلح یمن همچنان پیشروی خود را ادامه می‌دهند و تحرکات ائتلاف سعودی را با ضربات پیشدستانه هدف قرار می‌دهند.

استان تعز جایی که در آن شهر، روستا، دشت و کوه بر یک کلمه مشترک یعنی میهن متحد شده‌اند و جایی برای طرح‌های تجزیه و آشوب تحمیلی نه در تعز و نه دیگر نقاط خاک یمن واحد و یکپارچه باقی نمی‌ گذارند اینک با گام‌های استوار رزمندگان ارتش یمن به سوی آزادسازی کامل و تمامیت حاکمیت خود به دست یمنی ها پیش می‌رود که خود چشم‌انداز پیروزی های بزرگ تر دیگری است، تا خانواده‌ها بار دیگر گرد هم آیند و آغوش اهالی پس از سال‌ها تجاوز و آوارگی، یکدیگر را در بر بگیرد.

0% ...

آخرین اخبار

لوفت هانزا پروازهای خود به عربستان را تعلیق کرد


پروازهای پاکستان به عربستان تعلیق شد


روایت مدرس دانشگاه انگلیس از قدرت موشکی ایران و ناکامی سپر میلیارددلاری اسرائیل


 آزادسازی کامل منطقه الصلو آخرین سنگر ائتلاف سعودی در جنوب یمن + فیلم


تعلیق پرواز‌های هند به ریاض


زنگ خطر بحران گاز در انگلیس به صدا درآمد/سقوط ذخایر به پایین‌ترین سطح یک دهه اخیر


تفتیش از سه ساختمان مرتبط با صهیونیست ها در بانکوک


شهادت ۸ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه


سردار طلایی‌نیک: وزیر پیشنهادی دفاع، سابقه مؤثری در توسعه صنایع موشکی دارد


دیدار روسای جمهور روسیه و ایران در ترکمنستان؛ پزشکیان: از میز مذاکره کنار نخواهیم کشید