آزمایش موشک‌های کروز راهبردی توسط کره شمالی

پنج‌شنبه 23 مهر 1405
09:46
  آزمایش موشک‌های کروز راهبردی توسط کره شمالی کره شمالی اعلام کرد که در راستای سنجش توان عملیاتی نیروی دریایی و اطمینان از کارایی ابزارهای بازدارندگی نظامی، دو نوع موشک کروز راهبردی با قابلیت پرتاب از زیردریایی را آزمایش کرد.

العالم - آسیا
این آزمایش روز چهارشنبه و در آب‌های ساحلی شرقی کره شمالی انجام شد و مقامات ارشد نظامی بر این آزمایش‌ها نظارت داشتند.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) جزئیات بیشتری درباره مشخصات موشک‌ها یا نحوه پرتاب ارائه نکرد اما تاکید کرد این آزمایش هیچ‌گونه تاثیر منفی بر امنیت کشورهای همسایه نداشت.

کره شمالی روند توسعه زیردریایی‌های مدرنِ حامل موشک و همچنین ساخت انواع موشک‌های بالستیک و کروز را پیش برده و آن‌ها را از سکوهای مختلف، از جمله یک زیردریایی قدیمی، آزمایش کرده است.

با این حال، تصور نمی‌شود که این کشور تاکنون زیردریایی مدرن حامل موشک را به مرحله عملیاتی کامل رسانده و به آب انداخته باشد.

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی بر روند توسعه طیف وسیعی از موشک‌های راهبردی بالستیک و کروز نظارت داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

رأی‌گیری انتخابات کنست در خارج از سرزمین‌های اشغالی آغاز شد


مانع تراشی رژیم صهیونیستی در اعزام بیماران و مجروحان غزه به خارج+ فیلم


آشوب در آلبانی؛ از درگیری با پلیس تا به آتش کشیدن ساختمان‌های دولتی


آزمایش موشک‌های کروز راهبردی توسط کره شمالی


درخشش طلایی جوانان کشتی ایران در خاک آمریکا


عربستان پایتخت یمن را بمباران کرد


هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم


ویدئو گرافیک/نخستین گزارش رسمی آمریکا از خسارات جنگ با ایران/ زیر نویس فارسی


یمن از سرنگونی یک فروند جنگنده سعودی خبر داد