سردرگمی ترامپ؛ تهدید همزمان با مادر بمب ها و مذاکره با ایران+ فیلم

جمعه 24 مهر 1405
19:59
اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا در باره استفاده از «مادرِ بمب‌ها» هم‌زمان با سخن گفتن از مذاکره با ایران نشانه نوعی سردرگمی در قبال ایران است.

العالم – آمریکا

در این قسمت از برنامه "العين الإسرائيلية" شبکه خبری العالم به تناقض در سخنان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پرداخته شده که میان تهدید به استفاده از زور علیه ایران و سخن گفتن از مذاکره در نوسان است.

نبیه عواضه، کارشناس عرب مسائل رژیم صهیونیستی، با حضور در این برنامه گفت: اظهارات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به‌ ویژه تهدید به استفاده از بمب موسوم به «مادرِ بمب‌ها» هم‌زمان با سخن گفتن از مذاکره با ایران نشانه نوعی سردرگمی در موضع‌گیری واشنگتن در قبال ایران است.

وی افزود که ترامپ همچنان می کوشد از طریق تهدید و محاصره که پیامدهای اقتصادی آن متوجه مردم ایران است، حداکثر فشار را اعمال ‌کند و هم‌زمان گزینه نظامی را نیز مطرح می نماید.

عواضه خاطرنشان کرد که واشنگتن اقدام نظامی را منتفی ندانسته و همچنان احتمال گسترش یا ازسرگیری حملات را مطرح می‌کند.

وی ادامه داد که این رویکرد نشانه فشار سیاسی بر ترامپ درباره ایران در مقطعی بسیار حساس یعنی در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا است.

عواضه یادآور شد که تناقض‌ در سخنان ترامپ، نشانه نوعی سردرگمی در قبال ایران است که رئیس‌جمهور آمریکا به آن دچار شده است.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند


پیشنهادهای ایران برای تقویت همکاری انرژی با هدف ثبات قفقاز جنوبی