عراق ۷ اوکراینی را به ظن توطئه برای حمله به تأسیسات نفتی خلیج فارس دستگیر کرد

شنبه 25 مهر 1405
13:50
عراق ۷ اوکراینی را به ظن توطئه برای حمله به تأسیسات نفتی خلیج فارس دستگیر کرد عراق اواخر ماه ژوئیه هفت اوکراینی را به ظن توطئه برای حمله به تأسیسات نفتی خلیج فارس دستگیر کرد.

العالم - عراق

منابع امنیتی به سایت لبنانی « د کریدل عربی» گفتند که مقامات عراقی در اواخر ماه ژوئیه، در بحبوحه تشدید حملات پهپادی و اتهامات متقابل در مورد حمله به کشورهای شورای همکاری خلیج فارس (GCC)، هفت اوکراینی را به ظن توطئه برای حمله به تأسیسات نفتی خلیج فارس دستگیر کردند.

این اطلاعات نشان می‌دهد که سازمان‌های اطلاعاتی اوکراین همکاری خود را با گروه‌های مسلح فعال در چندین کشور آفریقایی، از جمله مالی، لیبی و آفریقای جنوبی، با استفاده از پهپادهای سنگین «BA AYGA » که قادر به حمل مقادیر زیادی مهمات و مواد منفجره هستند، گسترش داده‌اند.

این اطلاعات همچنین نشان می‌دهد که مربیان اوکراینی در کشورهای مختلف برای آموزش گروه‌های مسلح محلی در استفاده از پهپادها و آماده‌سازی آنها برای عملیات کار می‌کنند.

طبق همین اطلاعات، شبه‌نظامیان محلی مسئول آماده‌سازی پهپادها، مونتاژ قطعات و تجهیز آنها برای پرتاب هستند، در حالی که کنترل از راه دور به اعضای ارتش اوکراین یا اپراتورهای باتجربه اوکراینی این سیستم‌ها سپرده شده است.

این اطلاعات در بحبوحه تشدید تنش‌ها بین عراق و عربستان سعودی پس از حملات پهپادی به تأسیسات نفتی عربستان سعودی منتشر می‌شود. ریاض در ۲۷ ژوئیه ادعا کرد که پهپادهایی را که ادعا می‌کرد از عراق پرتاب شده‌اند، رهگیری کرده است، در حالی که دولت عراق دستور تحقیق داد و تأکید کرد که اجازه نخواهد داد از خاک این کشور برای حمله به کشورهای همسایه استفاده شود.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای خارجه ایران و ترکیه در بغداد


انفجار دومین سوپر نفتکش طی امروز براثر مین دریایی


عراقچی: ایران آماده گفت و گو بر پایه احترام و تضمین های معتبر است/ تهدید و ارعاب را نمی پذیریم


ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته یمن برای خروج نیرو‌های ریاض


نشست وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی در عراق؛ فلسطین در صدر دستور کار+ فیلم


وزیر خارجه ترکیه خواستار ترغیب آمریکا به فشار برای پایان جنایات صهیونیست‌ها شد


کره‌شمالی یک سامانه جدید مجهز به هوش مصنوعی را آزمایش کرد


دیدار عراقچی با سرپرست وزارت امور خارجه لیبی


وزارت اطلاعات: ۱۱ عامل اصلی تخریب‌گر اموال مردم در ملکشاهی بازداشت شدند


عراق ۷ اوکراینی را به ظن توطئه برای حمله به تأسیسات نفتی خلیج فارس دستگیر کرد