لغو پروازهای «الاتحاد» امارات به دمام و ریاض تمدید شد

چهارشنبه 13 آبان 1405
17:56
لغو پروازهای «الاتحاد» امارات به دمام و ریاض تمدید شد  شرکت هواپیمایی «الاتحاد» از تمدید لغو پروازهای خود به شهرهای دمام و ریاض عربستان سعودی خبر داد.

العالم ـ امارات

به نقل از شبکه النشرة، شرکت هواپیمایی الاتحاد امارات اعلام کرد که به دلیل ناآرامی‌های منطقه‌ای، لغو پروازهای این شرکت تا ۱۹ نوامبر (۲۸ آبان) تمدید شده است.

این شرکت افزود که قصد دارد به صورت جزئی و چهار پرواز بین ابوظبی و جده را از روز جمعه ۶ نوامبر (۱۵ آبان) ازسر بگیرد.

شرکت مذکور همچنین اعلام کرد: تمامی پروازها اعم از مسافربری و باربری از ابوظبی به مقصد دمام و ریاض و بالعکس تا زمان اعلام شده، لغو شده است.

در همین رابطه دو روز پیش سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از هدف قرار گرفتن فرودگاه دمام واقع در شرق عربستان و اهداف نظامی در جیزان واقع در جنوب این کشور خبر داد.

وی افزود که فرودگاه الدمام، یک فروند هواپیمای ترابری نظامی در فرودگاه جیزان و رادار هشدار اولیه در این منطقه را هدف حملات خود قرار داده‌اند.

به گفته وی حمله به فرودگاه دمام در دو مرحله و با استفاده از دو فروند پهپاد انجام شده که موجب اختلال و توقف تردد هوایی در این فرودگاه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم


هرتزوگ نتایج انتخابات را رسماً دریافت کرد


حزب‌الله اتهام حضور نیروهایش در یمن را رد کرد


آیت الله آملی لاریجانی: زنجیره شکست‌های سران آمریکا از میدان به صندوق رأی رسید