گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی

جمعه 15 آبان 1405
12:21
گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی ارتش رژیم صهیویستی در راستای تداوم نقض آتش بس، مناطقی از جنوب لبنان را گلوله باران کرد

العالم - لبنان
منابع لبنانی با اشاره به تداوم نقض آتش‌بس از سوی اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان از رخنه نظامیان رژیم صهیونیستی در «زوطر غربی» خبر دادند.

این منابع به پرواز پهپاد اسرائیلی بر فراز منطقه ای که ارتش لبنان در آن مستقر است نیز اشاره کردند.

همزمان منابع لبنانی از تداوم اقدامات تخریبی و ویرانگر ارتش اشغالگر در جنوب لبنان خبر داده و به انفجاری اشاره کردند که نظامیان اسرائیلی در شهرک الخیام انجام دادند. این منابع به انفجارهایی اشاره کردند که اشغالگران در شهرک های قنطره و الخیام انجام دادند.

توپخانه رژیم صهیونیستی نیز منطقه «وادی زبقین» در منطقه صور در جنوب لبنان را گلوله باران کرد. همزمان نظامیان رژیم صهیونیستی به تحرکات زمینی نیز در این منطقه دست زدند.

منابع لبنانی از تیراندازی و آتش سنگین اشغالگران در «وادی شبعا» نیز خبر داد.

خبرنگار المنار از حمله توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی به حومه «برعشیت» و «بیت یاحون» و «عیتا الجبل» در بنت جبیل در جنوب لبنان نیز خبر داد.

این رسانه لبنانی از حمله توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی به «وادی الحجیر» خبرداد و به تحرکات زمینی اشغالگران در شهرک قنطره و «وادی الحجیر» نیز اشاره کرد.

المنار گزارش داد: دشمن اسرائیلی انفجار شدیدی در «زوطر شرقی» انجام داد که صدای آن در کل منطقه جنوب لبنان شنیده شد.

بنابراین گزارش، رژیم صهیونیستی از دوم مارس، حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

در همین حال، لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله عنوان شده است. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، این توافق با انتقاداتی نیز روبه‌رو شده است. منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی توافق و نبود جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای صهیونیست اشاره می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


سانچز: ایران عامل سرنوشت‌سازی در انتخابات آمریکا بود


سایه یخ‌بندان بر فراز اروپا؛ هشدار زمستان نفس‌گیر با بحران گاز


بازداشت هیأت شورای انتقالی جنوب یمن در عربستان


اعتراض السید؛ بودجه جنگ اسرائیل را از جیب آمریکایی‌ها نگیرید