سخنگوی سپاه: اگر جنگ دیگری رخ دهد دشمنان از قدرت ما شگفت زده خواهند شد/ کپی برداری آمریکا از پهپاد ۱۳۶ شاهد/ ۷ پهپاد MQM-۱۷۰ را سالم به زمین نشاندیم

شنبه 16 آبان 1405
10:17
سخنگوی سپاه: اگر جنگ دیگری رخ دهد دشمنان از قدرت ما شگفت زده خواهند شد/ کپی برداری آمریکا از پهپاد ۱۳۶ شاهد/ ۷ پهپاد MQM-۱۷۰ را سالم به زمین نشاندیم سخنگوی سپاه گفت: اگر جنگ دیگری سر بگیرد همه دنیا شگفتانه های هوافضای سپاه را خواهند دید و آن روز است که دشمنان از قدرت و توان سپاه شگفت زده خواهند شد.

العالم - ایران - سیاسی

سردار حسین محبی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ در نشستی خبری به مناسبت هفته هوافضای سپاه با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا و گرامیداشت فرارسیدن هفته هوافضا اظهار داشت: این هفته فرصت مغتنمی برا تحلیل از مقام شامخ شهدا، جانبازان، ایثارگران و یکایک کارکنان سلحشور این نیرو و خانواده‌های آنهاست. همچنین این هفته فرصتی است تا به دستاوردها و کارکردهای مهم این نیرو بپردازیم.

سردار حسین محبی روز شنبه ۱۶ آبان‌ماه در نشست خبری اظهار داشت: این هفته، فرصتی است تا به دستاوردها و کارکردهای مهم این نیرو بپردازیم. در این فرصت، تلاش می‌کنم بخشی از کارکردها و دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه را بیان کنم و از خبرنگاران رسانه ملی، خبرگزاری‌ها، انسان‌رسانه‌ها و همه فعالان عرصه رسانه درخواست می‌کنم این سخنان را به عنوان بخشی از دستاوردهای این نیرو، به سمع و نظر مردم شریف ایران و جهان برسانند.

وی با تاکید بر اینکه همه‌ی این دستاوردها و کارکردها مرهون فرامین، اوامر، دستورها و توصیه‌های رهبری شهید است، عنوان کرد: اولین دستاورد نیروی هوافضای سپاه تولید دانش بومی و بومی سازی دانش جهانی در عرصه صنعت هوافضا است. این دستاورد بزرگ منشأ تحولات بسیار زیادی در صنعت دفاعی کشور بود. در یک واژگونی تاریخی کاری کرد که ما از واردکننده تسلیحات نظامی هوافضا به صادر کننده تبدیل شویم. امروز پهپاد شاهد ۱۳۶ ما در اکثر کشورهای دنیا حتی آمریکا کپی‌برداری شده و در حال تولید و استفاده است.
تولید دانش بومی و بومی سازی دانش جهانی/ کپی برداری آمریکا از پهپاد ۱۳۶ شاهد
سردار محبی گفت: نخستین دستاورد نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تولید دانش بومی و بومی سازی دانش جهانی در عرصه صنایع هوافضاست. این دستاورد، دستاورد بسیار بزرگی بود که منشأ تحولات بسیار زیادی در صنعت دفاعی و تهاجمی کشور ما نقش ایفا کرد که ما از واردکننده تسلیحات نظامی هوافضا به صادرکننده تبدیل بشویم و کاری کرد که تکنولوژی هوایی ما بر تکنولوژی هوایی دشمن، به لحاظ آن ارزشهایی که در مؤلفه های این تکنولوژی وجود دارد، پیشی بگیرد.

وی افزود: به عنوان مثال، امروز پهپاد ۱۳۶ شاهد ما در اکثر کشورهای دنیا، حتی در آمریکا، کپی برداری شده و تحت عناوین دیگری در حال تولید و استفاده است. این یک تحول بزرگ است که امروز ما شاهد آن هستیم.
تبدیل دانش به صنعت و تولید صنایع نظامی متعدد و مورد نیاز کشور

سخنگوی سپاه گفت: دستاورد دوم هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تبدیل دانش به صنعت و تولید صنایع نظامی متعدد و مورد نیاز کشور است. امروز صنعت هوافضای ما به تعداد زیادی از کشورهای دنیا محصولات خودش را صادر می کند.
صادرات موشک آرمان، پهپاد ۳۵۸ و سامانه پدافند هوایی سوم خرداد

سردار محبی در ادامه گفت: موشک آرمان، پهپاد ۳۵۸ و سامانه پدافند هوایی سوم خرداد از جمله تسلیحاتی است که به کشورهای دیگر صادر می کنیم. این هم یک دستاورد بزرگی است که ما در طول تاریخ کشورمان نداشتیم؛ در کشور ما همواره ما واردکننده تسلیحات نظامی بودیم، اما الان علاوه بر تأمین نیازهای داخلی خودمان، صادرکننده هم هستیم و این دستاورد بزرگ متعلق به نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
تولید تمام سلاح‌های نیروی هوافضا با دانش و تخصص بومی

سخنگوی سپاه گفت: دستاورد سوم نیروی هوافضای سپاه، تمرکز بر تولید و استقلال، نه خرید و وابستگی است. امروز تمام سلاح‌های ما در نیروی هوافضا با دانش بومی و تخصص بومی تولید می شود و اینطور نیست که ما سلاحی را از کشورهای دیگر وارد کرده باشیم؛ حتی مهندسی معکوس غنائم جنگی که از دشمن گرفتیم هم نیست. این توفیق بزرگی است که ما در این گذر زمان به این توفیق نائل آمدیم که در صنایع نظامی، به خصوص در صنایع هوافضا، مستقل هستیم و نیازمند این نیستیم که سلاح از کشورهای دیگر وارد کنیم و مستشار نظامی برای آموزش سلاح وارد کنیم و محتاج قطعات تجهیزات جنگی باشیم. این یک دستاورد خیلی بزرگ است که باید به آن توجه کرد.

توان مدیریت میدانی زیر بمباران دشمن

سردار محبی افزود: دستاورد چهارم نیروی هوافضا، ایجاد توان مدیریت میدانی برای استفاده از سلاح‌های سبک و سنگین، کوتاه‌برد و دوربرد در بحبوحه جنگ و در شرایط بحران و زیر بمباران دشمن است. شما شاهد بودید که در زیر بمباران گسترده دشمن، ما مرتب و طی زمانبندی صورت گرفته، شلیک‌هایمان را به داشته های دشمن، سرمایه های دشمن، نیروهای دشمن و تجهیزات دشمن به طور مستمر داشتیم و دشمن هرگز نتوانست لحظه ای ما را از انجام مقابله باز بدارد یا اینکه شلیک‌های ما را دچار اختلال بکند. این یک توان بسیار بزرگی بود.

موازنه قدرت با تمرکز بر موشک، پهپاد و جنگ الکترونیک/ ۷ پهپاد شناسایی MQM-۱۷۰ را سالم به زمین نشاندیم

سخنگوی سپاه گفت: دستاورد پنجم نیروی هوافضا، ایجاد موازنه قدرت با تمرکز بر موشک، پهپاد و صنعت جنگ الکترونیک است. ما با برتری دادن به موشک‌ها توانستیم در مقابل تجهیزات دشمن ایستادگی کنیم و بازدارندگی ایجاد کنیم؛ با تمرکز بر تولید پهپاد توانستیم دشمن را به شدت تحت تأثیر قرار بدهیم و با جنگ الکترونیک توانستیم در تکنولوژی دشمن غلبه بکنیم.

وی افزود: شما شاهد این هستید که در همین یکی دو هفته گذشته، ما هفت پهپاد MQ-170 را که یک پهپاد شناسایی دشمن است تحت کنترل در آوردیم و آنها را سالم به زمین نشاندیم. این چیزی نیست جز برتری فناوری ما بر فناوری دشمن؛ و سلاحهایی که دشمن به میدان آورده، جدیدترین سلاحهای دشمن است و اینکه ما بتوانیم غلبه بکنیم بر دشمن، پهپاد دشمن را به زمین بنشانیم، آن هم سالم، دستاورد بسیار بزرگی است.

ورود پرشتاب و فناورانه به تولید سامانه پدافند هوایی/ مقابله سامانه پدافندی با ۲۶۰ پرنده دشمن

سخنگوی سپاه گفت: ششمین دستاورد نیروی هوافضای سپاه، ورود پرشتاب و فناورانه به تولید سامانه پدافند هوایی است. شما مستحضر هستید که آن شروع پرشتاب ما بعد از دفاع مقدس دوم، یعنی بعد از جنگ ۱۲ روزه، انجام گرفت. در این فرصت کوتاه، نیروی هوافضای ما به رشدی رسید که در دفاع مقدس سوم یا همان جنگ رمضان توانستیم بر بیشتر از ۲۶۰ پرنده دشمن را از جنگنده اف ۳۵ گرفته تا ۱۸ فروند اف ۱۶، اف ۱۵ و پهپادهای متعدد MQ-1، RQ-4، فوربیتر و لوکاس و انواع ریزپرنده‌ها و پرنده‌ها و هواگردهایی که دشمن داشت، غلبه کنیم.
سردار محبی با اشاره به اینکه آمار ارائه شده صرفاً مربوط به توان نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، افزود: موارد دیگر از دستاوردها توسط دوستان ما در ارتش جمهوری اسلامی ارائه شده که آن‌ها نیز توفیقاتی در این زمینه داشته‌اند و آمارهای خود را اعلام کرده‌اند.

استمرار تولید موشک و پهپاد در شرایط جنگی

سخنگوی سپاه گفت: هفتمین دستاورد نیروی هوافضای سپاه، ایجاد قابلیت انعطاف‌پذیر برای استمرار تولید موشک‌ها و پهپادها در زمان جنگ و زیر بمباران دشمن است. با این قابلیت انعطاف‌پذیری، ما به سرعت توانستیم تولید موشک را از روی سطح به زیر سطح منتقل کنیم. همان‌طور که پیش از این برای انبار موشک و آماده‌نگهداشت، شهرک‌های موشکی داشتیم.

وی افزود: اکنون با برخورداری از دانش بومی و جغرافیای وسیع و متنوع ایران و با بهره‌گیری از این قابلیت، توانستیم «شهر تولید موشک در زیر سطح» ایجاد کنیم. امروز ما با برخورداری از این توانمندی، هرگز اجازه نخواهیم داد دشمن حتی برای یک لحظه ما را از تولید سلاح و ارتباط سلاح‌هایمان باز دارد. دشمن ناآگاه تصور می‌کرد با شمارش تعداد محدود موشک‌های ما، به پایان تولید برسیم، اما نمی‌دانست ما با طراحی این قابلیت منعطف، تولیدات خود را از سطح به زیر سطح منتقل کرده و با آرامش به روند تولید ادامه می‌دهیم.

رادارگریزی موشک‌ها و پهپادها با عبور از لایه‌های پدافندی

سخنگوی سپاه افزود: هشتمین دستاورد نیروی هوافضای سپاه، کاهش رادارگریزی موشک‌ها و پهپادهای ما بود. شما شاهد بودید که در این جنگ، موشک‌های ما از لایه‌های متعدد پدافندی دشمن عبور کرده و با موفقیت به اهداف اصابت کردند؛ به طوری که حیرت و بهت سردمداران کفر را برانگیخت. فناوری به کار رفته در این تسلیحات، باعث شد تا پدافندهای هوایی مدرن دشمن، از جمله سامانه‌های پتریوت، دچار ناکارآمدی شوند. در واقع، سرعت و قدرت عبور موشک‌های ما از لایه‌های پدافندی، موجب شد تا این سامانه‌ها در برابر ما ناکارآمد گردند.

ایجاد بازدارندگی مؤثر در برابر دشمن

سخنگوی سپاه افزود: ایجاد بازدارندگی مؤثر در برابر دشمن نهمین دستاورد نیروی هوافضای سپاه است. زمانی که دشمن به‌صورت وحشیانه و ددمنشانه زیرساخت‌های کشور را هدف قرار داد و قصد داشت زیرساخت‌های مورد نیاز زندگی روزمره مردم را از بین ببرد، نیروی هوافضای سپاه با انجام عملیات مقابله‌به‌مثل و هدف قرار دادن سامانه‌های هوش مصنوعی، سامانه‌های پردازشگر و زیرساخت‌های دشمن در منطقه توانست آن‌ها را مهار کند و موجب انصراف دشمن از ادامه بمباران زیرساخت‌های کشور شود. دشمن متوجه شد که در برابر هر حمله به زیرساخت‌های ایران، با حملات چندبرابری به زیرساخت‌های خود مواجه خواهد شد.
توانمندی دفاعی در شرایط تحریم
سخنگوی سپاه با اشاره به توانمندی دفاعی کشور در شرایط تحریم، اظهار کرد: این دستاورد بزرگی است که ایران با وجود ۴۷ سال تحریم بتواند با فناوری برتر نظامی خود در برابر بزرگ‌ترین قدرت جهان و قدرت‌های متعددی که پشت سر آن قرار دارند، مقابله کند و آن‌ها را به عقب‌نشینی وادار سازد. این قدرت باید برای نسل‌های آینده روایت شود و مردم کشور نیز باید از ابعاد آن آگاهی پیدا کنند. همچنین ضروری است این توانمندی برای افکار عمومی جهان تشریح شود تا جهان، ایران بزرگ را به‌عنوان یک قدرت بزرگ به رسمیت بشناسد.
سردار محبی ایجاد ارتباط تنگاتنگ با مراکز علمی، دانشگاهی، پژوهشی و صنعتی کشور را دهمین دستاورد نیروی هوافضا برشمرد و گفت: این ارتباط موجب شده است دانش این نیرو در زمینه تولید و به‌کارگیری تجهیزات به‌صورت مستمر افزایش پیدا کند. از جمله مصادیق این همکاری‌ها می‌توان به طرح شهید تهرانی‌مقدم، شبکه همیاران و همکاران و شبکه شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد که امروز ارتباط و همکاری نزدیکی با نیروی هوافضای سپاه دارند و زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی، علمی و صنعتی کشور در حوزه دفاعی را فراهم کرده‌اند.

تربیت مستمر و تثبیت الگوی پرورش منابع انسانی متخصص
وی تربیت مستمر و تثبیت الگوی پرورش منابع انسانی مؤمن، متعهد و متخصص را یازدهمین دستاورد نیروی هوافضای سپاه دانست و اظهار کرد: این نیرو با برخورداری از دانشکده‌ها و مراکز آموزشی متعدد، الگوی تربیت و تقویت نیروی انسانی متخصص را دنبال می‌کند تا منابع انسانی مورد نیاز برای ارتقای دکترین نظامی و تهاجمی جمهوری اسلامی ایران تأمین شوند. تأکید من بر کلیدواژه‌های ایمان، تعهد و تخصص به این دلیل است که مؤلفه‌های قدرت دشمنان ما عمدتاً در جنگ‌افزارها خلاصه می‌شود، اما مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران متعدد است و یکی از مهم‌ترین آن‌ها اعتقاد، آرمان‌خواهی، ایمان و تعهد نیروهای هوافضای سپاه است.
سخنگوی سپاه با اشاره به استمرار فرایند تربیت نیروی انسانی در این نیرو افزود: با الگوی طراحی‌شده، تربیت منابع انسانی مؤمن، متعهد و متخصص به‌صورت مستمر و مداوم دنبال می‌شود تا نیروهای مورد نیاز برای مقابله همه‌جانبه با دشمن در اختیار نیروی هوافضای سپاه قرار داشته باشند. این ظرفیت انسانی در کنار دانش و فناوری بومی، از مؤلفه‌های مهم قدرت دفاعی کشور به شمار می‌رود و در توسعه توانمندی‌های نظامی و ارتقای دکترین دفاعی و تهاجمی جمهوری اسلامی ایران نقش دارد.

تولید ماهواره‌برها و ماهواره‌های متعدد
سردار محبی تولید ماهواره‌برها و ماهواره‌های متعدد برای کمک به مطالعات و پژوهش‌های فضایی کشور را دوازدهمین دستاورد نیروی هوافضا عنوان کرد و گفت: ماهواره‌بر قاصد، ماهواره‌بر قائم یک و ماهواره‌های نور یک، دو و سه از جمله محصولات این حوزه هستند که با دانش بومی و تخصص متخصصان نیروی هوافضای سپاه تولید شده‌اند. این دستاوردها علاوه بر نشان دادن توان علمی و فنی کشور در عرصه فضایی، زمینه کمک به توسعه مطالعات و پژوهش‌های فضایی را فراهم کرده‌اند و بخشی از ظرفیت‌های ایجادشده در حوزه فناوری‌های هوافضا محسوب می‌شوند.

جلب حمایت و همبستگی مردم ایران با نیروی هوافضای سپاه
وی جلب حمایت، همبستگی، همدلی، همراهی و هم‌افزایی مردم ایران با نیروی هوافضای سپاه را سیزدهمین دستاورد این نیرو دانست و اظهار کرد: امروز ارتباط مردم با کارکنان نیروی هوافضای سپاه به‌گونه‌ای است که با هر شلیک این نیرو، احساس مشارکت می‌کنند و خود را در آن سهیم می‌دانند. مردم در خیابان‌ها و خانه‌ها همراهی و حمایت خود را نشان می‌دهند و این ارتباط عاطفی و نزدیک را می‌توان در پیام‌ها، شعارها و رفتارهای آنان مشاهده کرد. چنین همراهی و همدلی میان مردم و نیروهای مسلح، دستاورد مهمی برای کشور محسوب می‌شود.
سخنگوی سپاه با اشاره به ارتباط عاطفی مردم با سردار سید مجید موسوی فرمانده نیروی هوافضای سپاه، گفت: امروز سردار سید مجید موسوی نماد ارتباط میدان و خیابان است و این دستاورد بزرگی است که یک فرمانده میدانی بتواند چنین پیوندی با احساسات و عواطف مردم کشور برقرار کند و همراهی، همدلی و هم‌افزایی آنان را پشت سر خود داشته باشد. ارتباط نزدیک اقشار مختلف مردم با کارکنان و فرمانده نیروی هوافضای سپاه، نشان‌دهنده شکل‌گیری پیوندی عاطفی و اجتماعی میان مردم و این نیرو است.
اگر جنگ دیگری رخ دهد دشمنان از قدرت ما شگفت زده خواهند شد
سردار محبی چهاردهمین و آخرین دستاورد نیروی هوافضای سپاه را برخورداری از شگفتی‌سازهایی دانست که در صورت وقوع موج سوم درگیری با دشمن رونمایی و در میدان عملیاتی به کار گرفته خواهند شد و اظهار کرد: اگر موج سوم درگیری با دشمن ایجاد شود، شگفتی‌سازهایی را رونمایی خواهیم کرد که تمام دنیا را متعجب می‌کند. آن زمان جهان بیش از گذشته به توانمندی نیروی هوافضای سپاه پی خواهد برد و دوستان انقلاب اسلامی و مردم ایران از این دستاوردها خوشحال خواهند شد و دشمنان نیز با قدرت جدیدی مواجه می‌شوند. در صورت اقتضای شرایط و مصلحت نیز ممکن است برخی از این دستاوردها پیش از آن زمان رونمایی شوند.
دستاوردهای هوافضا مرهون راهنمایی های رهبر شید انقلاب
وی در ادامه با تاکید بر اینکه تمامی دستاوردهای برشمرده‌شده را مرهون فرامین، دستورات، توصیه‌ها و راهنمایی‌های رهبر شهید انقلاب است، گفت: این امام شهید ما بود که با مسدود کردن مسیر خرید تسلیحات و تأکید بر تولید داخلی و توسعه علم فضایی و هوایی، مسیر پیشرفت نیروی هوافضای سپاه را فراهم کرد. نظارت‌های مستمر، بازدیدهای مکرر و راهنمایی‌های ایشان از نزدیک نیز در دستیابی به این توفیقات نقش داشت و زمینه تبدیل نیروی هوافضای سپاه به نیرویی مقتدر، توانمند و بازدارنده در برابر دشمن را فراهم کرد.

سخنگوی سپاه با اشاره به نقش رهبر شهید انقلاب در تعیین و هدایت سیاست‌های موشکی کشور افزود: در موضوع برد موشک‌ها نیز ایشان هدایت و راهنمایی داشتند و در مقاطعی دستور توقف و در مقاطعی دستور افزایش برد را صادر کردند. در نهایت، با راهنمایی‌های ایشان، نیروی هوافضای سپاه به توانمندی‌هایی دست یافت که امروز امکان دفاع مؤثر از کشور و مقابله با تهدیدات دشمن را فراهم کرده است و این مسیر با اتکا به ظرفیت‌های بومی و توان متخصصان کشور ادامه خواهد داشت.
امروز فضای بیکران در تسخیر موشک‌های ماست

سردار محبی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان ارشد نیروهای مسلح، اظهار کرد: امروز آسمان پهناور و فضای بیکران در تسخیر موشک‌های ما قرار دارد و نیروی هوافضای سپاه برای دفاع از موجودیت، هویت و تمامیت ارضی کشور و تمدن دیرینه ایرانی ـ اسلامی، بدون محدودیت جغرافیایی آمادگی دارد. پیام رهبر معظم انقلاب جان تازه‌ای به نیروهای مسلح بخشید و محدودیت‌های نیروهای مسلح در برخورد با دشمن را برداشت و امروز هر نقطه‌ای که از آن احساس تهدید جدی علیه کشور داشته باشیم، می‌تواند هدف ما قرار گیرد.
وی تأکید کرد: نیروهای مسلح و به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی هوافضای سپاه، در انجام مأموریت‌ها و اجرای دستورات رهبر معظم انقلاب کوتاهی نخواهند کرد و مردم اطمینان داشته باشند که فرزندانشان در نیروهای مسلح لحظه‌ای در دفاع از کشور و نظام اسلامی درنگ نمی‌کنند. ما بیش از آنچه مردم تصور می‌کنند به دشمن ضربه وارد خواهیم کرد و کاری خواهیم کرد که دشمن بداند هرگونه تعرض به جمهوری اسلامی ایران در هر زمینه و عرصه‌ای، تاوان سنگینی خواهد داشت و ممکن است سال‌ها مجبور به پرداخت هزینه آن باشد.
پیامدهای حمله دشمن به ایران
سخنگوی سپاه با اشاره به پیامدهای حمله دشمن به ایران گفت: امروز آمریکا و رژیم صهیونیستی تاوان حمله خود را در عرصه‌های نظامی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دریافت می‌کنند و این سیلی‌های پیاپی آغاز ماجراست. اگر بار دیگر عواملی به‌دلیل منافع خود یا منافع رژیم صهیونیستی، آمریکا را دچار اشتباه محاسباتی کنند، باید بدانند که سیلی‌های بعدی ایران، آن‌ها را برای سال‌های طولانی زمین‌گیر خواهد کرد.
برنامه‌های نیروی هوافضای سپاه به مناسبت هفته هوافضا
سردار محبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده نیروی هوافضای سپاه به مناسبت هفته هوافضا، اظهار کرد: برای این مناسبت برنامه‌های متعددی در نظر گرفته شده است که بخشی از آن‌ها به‌صورت سراسری و در استان‌ها و شهرستان‌های کشور و از طریق رسانه ملی اجرا خواهد شد. همچنین بخشی از برنامه‌ها به‌طور ویژه در تهران و بخشی دیگر با همکاری آستان قدس رضوی در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار می‌شود و در این هفته نیز هدیه ویژه‌ای با رونمایی از برخی دستاوردها به ملت بزرگ ایران تقدیم خواهد شد.
وی با تشریح برنامه‌های سراسری هفته هوافضا گفت: یکی از برنامه‌هایی که با همکاری دستگاه‌های مختلف کشور، شهرداری‌ها و مجموعه‌های مسئول اجرا خواهد شد، اعزام و استقرار تجهیزات تخصصی نیروی هوافضای سپاه در میادین و خیابان‌های شهرهاست تا مردم بتوانند از نزدیک با این تجهیزات آشنا شوند. برنامه دیگر نیز حضور روایتگران برای بیان جانفشانی‌ها، فداکاری‌ها و سلحشوری‌های کارکنان نیروی هوافضای سپاه در میادین و اجتماعات مردمی است که با هدف معرفی تلاش‌ها و ایثارگری‌های این نیرو در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
سخنگوی سپاه فضاسازی محیطی را سومین برنامه سراسری هفته هوافضا عنوان کرد و افزود: این برنامه با استفاده از ظرفیت‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای در سطح شهرها و از طریق نصب بنرها، بیلبوردها، فضاسازی بدنه خودروها، قطارهای شهری و تلویزیون‌های شهری انجام خواهد شد. همچنین نمایش تولیدات رسانه‌ای شامل فیلم‌های سینمایی، پویانمایی، کلیپ‌ها، فیلم‌های کوتاه، نماهنگ‌ها، تیزرها و آثار متنوع دیگری که از سوی مجموعه‌های رسانه‌ای آماده شده است، از دیگر برنامه‌هایی است که در این هفته برای مردم ایران به نمایش گذاشته خواهد شد.
سردار محبی اجرای برنامه‌های هنری و آوایی را از دیگر اقدامات سراسری هفته هوافضا برشمرد و اظهار کرد: اجرای سرود، دکلمه و رجزخوانی از جمله برنامه‌هایی است که در نقاط مختلف کشور برگزار خواهد شد. همچنین غبارروبی مزار شهدای نیروی هوافضای سپاه در سراسر کشور و اجرای ویژه‌برنامه‌های تلویزیونی با محوریت گفت‌وگوها، مصاحبه‌ها و گزارش‌های تصویری از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این مناسبت است که با هدف معرفی فعالیت‌ها و دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه اجرا می‌شود.
وی در ادامه به تشریح برنامه‌های ویژه تهران پرداخت و گفت: برگزاری یادواره شهدای نیروی هوافضای سپاه از جمله برنامه‌های محوری این هفته در تهران خواهد بود. در این یادواره از مقام شامخ شهدایی همچون شهید تهرانی‌مقدم، شهید حاجی‌زاده، شهید محمود باقری و دیگر شهدای نیروی هوافضای سپاه، از جمله فرماندهان، مدیران، مسئولان و کارکنانی که در مسیر انجام مأموریت‌های خود به شهادت رسیده‌اند، تجلیل و یاد و خاطره آنان گرامی داشته خواهد شد.
سخنگوی سپاه همچنین برگزاری یک رویداد فرهنگی با استفاده از هنر گرافیک در تهران را از دیگر برنامه‌های این هفته عنوان کرد و افزود: همچنین زمینه بازدید مردم شریف ایران، به‌ویژه شهروندان تهرانی، از پارک ملی هوافضا فراهم خواهد شد و نیروی هوافضای سپاه در این مجموعه میزبان علاقه‌مندان خواهد بود. علاوه بر این، رونمایی از چهار عنوان کتاب با موضوع زندگی و شخصیت چهار تن از شهدای نیروی هوافضای سپاه نیز در برنامه‌های فرهنگی هفته هوافضا پیش‌بینی شده است.
سردار محبی با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده با همکاری آستان قدس رضوی در مشهد مقدس اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه اقتدار در سالن نمایشگاهی حرم مطهر رضوی از جمله این برنامه‌هاست. همچنین اجرای دیوارنگاره در صحن‌های حرم مطهر، برگزاری برنامه‌های روایتگری درباره حماسه‌آفرینی‌ها و اقدامات نیروی هوافضای سپاه، برپایی محافل قرآنی و شب شعر در صحن‌های حرم مطهر رضوی از دیگر برنامه‌هایی است که در این هفته با همکاری آستان قدس رضوی برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در حرم مطهر رضوی، برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای نیروی هوافضای سپاه و نام‌گذاری چایخانه‌های حرم مطهر به نام شهدای این نیرو است. این برنامه‌ها با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نیروی هوافضای سپاه و معرفی فداکاری‌ها و حماسه‌آفرینی‌های آنان به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) برگزار خواهد شد.
سخنگوی سپاه در پایان با اشاره به هدیه ویژه نیروی هوافضای سپاه به ملت ایران گفت: همان‌طور که پیش از این اشاره کردم، هدیه ویژه این نیرو به مردم شریف ایران، رونمایی از شهر موشکی و برخی دیگر از دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه خواهد بود که در هفته هوافضا تقدیم ملت بزرگ ایران می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در ۴۸ ساعت با ۱۲ وزیر خارجه رایزنی کرد/ تأکید بر امنیت منطقه‌ای بدون مداخله خارجی+ فیلم


شکست ترامپ؛ امروز روز خوبی برای بشریت است +فیلم


«کیمیای سجاد»؛ نخستین گردآوری کامل میراث مکتوب امام سجاد (ع) منتشر شد


سخنگوی سپاه: اگر جنگ دیگری رخ دهد دشمنان از قدرت ما شگفت زده خواهند شد/ کپی برداری آمریکا از پهپاد ۱۳۶ شاهد/ ۷ پهپاد MQM-۱۷۰ را سالم به زمین نشاندیم


بازداشت رئیس جمهور سابق پاراگوئه پس از استیضاح


قطر گزارش‌ها درباره شکست مذاکرات ایران و آمریکا نادرست است


قطر بر ادامه حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا تاکید کرد


راهپیمایی مردم بحرین در حمایت از علمای بازداشت‌ شده + فیلم


آبگرفتگی چادرهای آوارگان غزه در پی بارش شدید باران+فیلم


ادعای ترامپ: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهیم داد