سردرگمی دستگاه های امنیتی در برابر انقلاب های عربی

سه شنبه 30 فروردين 1390
12:34
سردرگمی دستگاه های امنیتی در برابر انقلاب های عربی پژوهشگر مصري در امور بين الملل گفت: دستگاه هاي امنيتي کشورهاي عربي با شيوه جديد انقلاب که براي مقابله با آن آموزش نديده بودند غافلگير و در نتيجه سردرگم شدند.

السید رامی ابراهیم روز سه شنبه در مصاحبه با شبکه خبری العالم اظهار داشت: دستگاه های امنیتی کشورهای عربی با انقلابی مواجه هستند که زمان ، مکان و اهداف آن اعلام شده و این شیوه انقلاب برخلاف چیزی است که دستگاه های امنیتی و نخبگان سیاسی به آن عادت کرده اند.

 

 ابراهیم تصریح کرد: برخی از فرهیختگان در مصر دعوت جوانان به انقلاب در روز 24 ژانویه برای تغییر رژیم سابق را به تمسخر می گرفتند و از اعلام چنین انقلابی قبل از شکل گیری آن ، تعجب می کردند اما سرانجام همه به انقلاب جوانان پیوستند.

 

 پژوهشگر مصری در امور بین الملل تاکید کرد که همه اقشار مردم در شکل گیری انقلاب های عربی مشارکت داشتند.

 

 ابراهیم گفت: انقلاب های عربی با تلاش و فعالیت قشر مشخصی از جامعه شکل نگرفته بلکه همه مردم در شکل گیری این انقلاب ها سهیم بوده اند اما نسل جوان جرقه نخست آن را زده است.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد


حمله مسلحانه به کلیسا در اردن؛ ۷ کشته در پی این حادثه + فیلم


فرانسه خیابان‌ها را امنیتی کرد؛ استقرار ده‌ها هزار نیروی ارتش برای مهار اعتراضات


شهادت ۱۲ شهروند یمنی در پی حمله هوایی سعودی به صنعاء


فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن به‌دنبال تضعیف انسجام نیروهای مسلح است


روز طلایی کاروان ایران؛ دشت ۱۰۲ مدال و ایستادن روی سکوی ششم


طوفان «آستن» برق بیش از ۱۸ هزار خانه در انگلیس را قطع کرد


جهاد اسلامی: عملیات الخلیل پاسخی به جنایات اشغالگران و شهرک‌نشینان بود


ایران در هفتادمین سالگرد اساسنامه آژانس، پایان اجرای گزینشی تعهدات را خواستار شد