کنترل پلیس عراق بر 85 درصد از منطقه زنجیلی

پنج‌شنبه 18 خرداد 1396
15:13
کنترل پلیس عراق بر 85 درصد از منطقه زنجیلی رائد جودت فرمانده پلیس عراق اعلام کرد : نیروهای پلیس 85 درصد منطقه زنجیلی را به کنترل خود درآورده اند.

العالم – عراق

رائد جودت روز پنج شنبه اعلام کرد: نیروهای پلیس به منطقه باب سنجار در نزدیکی موصل قدیم رسیده اند.
جودت افزود : نیروهای پیش به آرامی و با احتیاط بسیار پیشروی می کنند زیرا داعش ساختمان ها ، خانه ها ، خیابان ها ، ستون های چراغ برق و خودروهای مردم را بمب گذاری کرده است.
فرمانده پلیس عراق تأکید کرد: داعش تک تیراندازهای خود را در خانه های مسکونی مستقر کرده است تا تک تیراندازان امنیت جانی بیشتری داشته باشند.
جودت خاطرنشان کرد: نیروهای پلیس به عملیات اطلاعاتی خود در میادین جنگی به خوبی ادامه می دهند و فعالیت های داعش را با هواپیما زیرنظر دارند و مواضع این گروه تروریستی را در موصل قدیم با موشک های هدایت شونده هدف قرار می دهند.
وی اظهار داشت: پلیس همچنین 4 مسیر برای بیرون آوردن آوارگان از منطقه موصل قدیم ایجاد کرده و آنها را به مناطق الفاروق ، باب البیض ، باب جدید و پل پنجمن منتقل می کند تا خود را برای حمله به موصل قدیم و بازپس گرفتن مسجد جامع النوری آماده کند.
214

0% ...

آخرین اخبار

مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان


هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران