اذعان افسر اسرائیلی:

پنهان‌کاری ارتش اسرائیل در جنگ اخیر

يکشنبه 26 آذر 1391
12:16
پنهان‌کاری ارتش اسرائیل در جنگ اخیر يك افسر صهيونيست اذعان كرد که ارتش اسرائیل در زمان اجرای عمليات موسوم به «ستون ابر» عليه غزه مجبور شد برخي حوادث را پنهان نگه‌دارد.
به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، شلومو فاكنين، افسر امنيت شهرك‌هاي صهيونيست‌نشين در كرانه باختري است، فاش کرد که ارتش اسرائيل مجبور شد برخي از حوادثي را كه در زمان حمله نظامي به غزه در كرانه باختري رخ داد به منظور جلوگيري از بحراني تر شدن اوضاع پنهان كند.
وی گفت: در زمان جنگ فقط در کرانه باختری دست‌کم 30 نفر از نيروهاي اسرائيلي و شهرك نشينان براثر سنگ‌پرانی فلسطینی‌ها زخمی شدند و اکنون نیز در این مناطق آرامش وجود ندارد.
پایگاه خبری النشره به نقل از این افسر اسرائيلي نوشت: ما افزايش تنش را براثر تظاهرات گسترده و درگيري ها و تعداد بطري‌هاي آتش‌زا كه در پي عمليات اخير در غزه دو برابر شده است حسن می‌کنیم.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اژه‌ای: حفظ وحدت ملی بخشی از امنیت ملی کشور است


کنایه بقایی به مقاومت ایرانیان در برابر متجاوزان در طول تاریخ


رسانه ملی باید منادی وحدت و انسجام ملی باشد


پزشکیان: خرمشهر امروز ایران، خلیج فارس و تنگه هرمز است


ملت بصیر ایران نقشه دشمن را خنثی خواهد کرد


پیام رییس مجلس به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر


انهدام شبکه آموزش دیده عناصر تروریستی در فارس


سردار کارگر: میدان نبرد در اختیار ایران است


غزه: وقتی که دارو به رؤیایی محال تبدیل می شود +فیلم


حملات پهپادی حزب الله به مواضع رژیم صهیونی در جنوب لبنان