کارشناسان امور خاورمیانه: نظام سوریه ضعیف نشده

دوشنبه 27 آذر 1391
09:59
کارشناسان امور خاورمیانه: نظام سوریه ضعیف نشده با وجود پيش‌بيني‌های تکراری غرب در روزهاي اخير درباره نزديك شدن زمان براندازی نظام سوريه، کارشناسان مسائل خاورمیانه اذعان کردند که اين نظام همچنان مقتدر و منسجم است.
به گزارش پايگاه خبري شبکه العالم، كارشناسان مسائل خاورميانه و سوريه بر اين باورند كه با وجود پيش بيني غربي‌ها و اظهارات اخير برخي از مسوولان غربي مبني بر اينكه نظام سوریه در آخرین روزهاي خود قرار دارد، اما نظام بشار اسد همچنان در برابر حملات مخالفان و توطئه هاي طرف هاي خارجي مقاوم و مقتدر است.
خبرگزاری فرانسه در گزارشی به نقل از کارشناسان امور خاورمیانه تأکید کرد؛ با وجود برخي از حملات مخالفان و عناصر مسلح به برخی مناطق از جمله پایتخت سوریه، دلایل بسياري وجود دارد که اقتدار و انسجام نظام بشار اسد را ثابت می کند.
"براء ميخائيل"  كارشناس اسپانیایی مركز ژئو پلتيك دراين باره گفت : " نظام سوريه نه با كودتا و نه با دخالت خارجي و نه با گسترش حمايت هاي لجستيكي كشورهاي خارجي از مخالفان مسلح نظام سوريه ، سرنگون نخواهد شد".
اين كارشناس مسائل خاورميانه افزود : " ساختار نظامي و موسسات در سوريه، با وجود حملات ناگهاني و گاه به گاه مخالفان مسلح در اين كشور، همچنان قدرتمند است".
بر اساس این گزارش، در روزهاي اخير برخي از مسوولان غربي به طور تلويحي از احتمال نزديك شدن نظام سوريه به روزهاي پاياني خود سخن گفتند؛ این درحالی است که  نظام سوريه با حمايت مردمي همچنان مقتدر است.
"فرانسوا اولاند " رئيس جمهوري فرانسه از جامعه بين الملل خواسته كه هدف خود يعني سوق دادن بشار اسد به كناره گيري از قدرت در اسرع وقت را مشخص كند.
تروریست ها و گروه های مسلح در سوریه از سوی فرانسه، آمريكا ، انگليس ، قطر ، عربستان و تركيه کمک‌های مالي، تسلیحاتی و لجستيكي دریافت می کنند.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

شهادت 7 نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش در حمله آمریکا


پیام مهم سپاه خطاب به مردم اردن؛ آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ آمریکا در هم کوبیده شدند


پرواز بر فراز تهدید؛ موازنه جدید قدرت ایران در زمین، دریا و آسمان


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


رایزنی های سه‌جانبه ایران، عراق و پاکستان درباره مراسم اربعین


آمادگی منطقه آزاد مهران برای اربعین؛ استقرار موکب ویژه زائران در مرز


نفت برنت در کانال ۸۵ دلاری


صادرات نفت ایران طبق روال گذشته ادامه دارد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر