هلاکت ‌ده‌ها نفر از تروریست‌ها در سوریه

يکشنبه 26 آذر 1391
08:46
هلاکت ‌ده‌ها نفر از تروریست‌ها در سوریه تروریست‌های مسلح در سوریه در حالی که شعارهای طایفه‌ای و تفرقه‌انگیز سر می‌دادند به مراکز دینی حمله کردند و ارتش سوریه نیز توانست ده‌ها نفر از آن‌ها را به هلاکت برساند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، افراد مسلح موسوم به «ارتش آزاد سوریه» به روستایی در منطقۀ «جسر الشغور» در حومه استان «ادلب» در شمال سوریه حمله و عبادتگاه ها و مراکز دینی را ویران کردند.
افراد مسلح، در حالی که شعارهای طایفه‌ای و تفرقه‌انگیز سر می دادند، اقدامات تروریستی خود را پیروزی بر نظام بشار اسد قلمداد کردند.
در همین حال، ساکنان برخی روستاها در استان حمص نیز اعلام کردند مردم به علت اقدامات تروریستی افراد مسلح با مشکلات و رنج‌های زیادی مواجه‌اند و در شهرک «راح» بر اثر کشتار و جنایت تروریست‌ها نزدیک به صد و پنجاه نفر از مردم غیرنظامی کشته شدند.
به گزارش شبکه العالم، در همین حال، نیروهای ارتش سوریه حملات افراد مسلح را به اردوگاه «الیرموک» در استان دمشق دفع کردند و ده‌ها تن از افراد مسلح را نیز در استان حلب به هلاکت رساندند.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


هر تجاوز آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبه‌رو می‌شود


جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


نخستین ماهواره راداری ایران رونمایی می‌شود/تزریق منظومه ماهواره‌ای به مدار


بقایی: حمله آمریکا به جنوب کشور مصداق تجاوز و کاملا غیرقانونی است


فضل‌الله: حاکمیت لبنان مطالبه مردم جنوب را ناکام گذاشت


کرملین: اوضاع خلیج‌فارس رو به وخامت است/ جهان نمی‌تواند نگران نباشد