مخالفت مردم آمریکا با دخالت نظامی در سوریه

چهارشنبه 6 دی 1391
13:54
مخالفت مردم آمریکا با دخالت نظامی در سوریه شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا بر اساس نتایج یک نظرسنجی گزارش داد: مردم آمریکا با مداخله نظامی ارتش این کشور در منازعه داخلی سوریه، مخالفند.
به گزارش شبکه خبری العالم، بر اساس این نظرسنجی که با همکاری شبکه بین المللی او سی آر انجام شد، 46 درصد از سئوال شوندگان نگرانی خود را از مداخله آمریکا در رویدادهای سوریه اعلام کردند و 34 درصد نیز نسبت به اوضاع سوریه بسیار نگرانند.
بین 43 تا 52 درصد از سئوال شوندگان نیز مخالفتشان را با هر گونه اقدام نظامی آمریکا یا سایر کشورها در سوریه به منظور ایجاد منطقه امن اعلام کرده اند.
همچنین 55 درصد از شرکت کنندگان، با اصل کمک ایالات متحده یا کشورهای دیگر به افراد مسلح علیه نظام دمشق و 57 درصد نیز با اعزام نیروی زمینی به منظور ایجاد منطقه امن برای آنان در سوریه مخالف هستند.
مطرح شدن پیشنهاد امکان اعزام هواپیماهای جنگی یا موشک برای شرکت در منازعه سوریه از دو سال قبل، نوعی شکاف حزبی و حتی جنسیتی در آمریکا ایجاد نمود تا جایی که دموکرات ها دچار دو دستگی شدند، جمهوری خواهان تا حدی با آن موافقت کردند و مستقل ها مخالف آن بودند.
در این نظرسنجی که روزهای 17 تا 18 دسامبر به صورت تلفنی برگزار شد، 620 آمریکایی شرکت کردند.
سردمداران ایالات متحده، فرماندهی بحران 22 ماهه سوریه را به عهده دارند و کشورهای عرب جنوب خلیج فارس از جمله عربستان و قطر تامین کننده مادی و کشور ترکیه نیز تدارکات، آموزش و پشتیبانی تروریست ها را در این بحران خانمان سوز به عهده دارند.
تاکنون در این بحران ضدانسانی بیش از 40 هزار شهروند سوری جان خود را از دست داده اند.
 
0% ...

آخرین اخبار

دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس با معاون وزیر خارجه روسیه


اردوغان: شبکه آدم‌کش نتانیاهو ترکیه را نیز تهدید می‌کند


سفیر ایران در روسیه: بربرها هم به مخازن آب حمله نمی‌کردند


اسرائیل اصابت ناشی از حملات ایران به پایگاه هوایی خود را تایید کرد


شمار شهدای لبنان به ۳ هزار و ۶۹۶ نفر رسید


بازتاب پاسخ ایران به تجاوز آمریکا در رسانه‌های عربی؛ از شلیک «خیبرشکن» تا هشدار به متجاوزا


سیاسی‌کاری غرب در آژانس؛قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام تصویب شد


پزشکیان عضویت غیر دائم قرقیزستان در شورای امنیت سازمان ملل را تبریک گفت


بقایی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای تبعیض و آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود


هیات قطری برای رایزنی در باره خاتمه جنگ تحمیلی آمریکا وارد تهران شد