سیاستمدار مصری: طرح اسد با طرح ژنو سازگار است

يکشنبه 17 دی 1391
20:32
سیاستمدار مصری: طرح اسد با طرح ژنو سازگار است قاهره (العالم) - يكي از رهبران حزب قومي ناصري مصر با هشدار درباره استفاده از شعار دموكراسي دروغين براي سرنگوني نظام مستقل و مقاوم سوريه؛ سخنراني امروز بشار اسد رئيس جمهور اين كشور را ستود و طرح پيشنهادي وي را با طرح ژنو سازگار دانست.
"فاروق العشري" روز يكشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم تصريح كرد: ملت و سرزميني كه اشغالگر به آن حمله كند، نه آزادي خواهد داشت و نه دموكراسي. برخي كشورهاي منطقه براي ورود افراد مسلح و مزدوران به سوريه توطئه كرده اند؛ بنابراین دموكراسي اكنون فقط توهم و شعاري براي تجزيه و جنگ داخلي در سوریه است.
وي افزود: ادامه حملات و پيشروي مرحله به مرحله به سوي استانها و تلاش براي حمله به دمشق هيچ نتيجه اي به جز جنگ داخلي و تجزيه سوريه ندارد؛ راه حل همان است كه رئيس جمهور سوريه اعلام كرد و آن پايبندي به توقف تامين مالي، كمك، ارسال اسلحه و اعزام افراد مسلح به سوريه است.
العشري ادامه داد: سازمان ملل اكنون همدست با دشمنان ملت سوريه است؛ و آمريكا با همكاري عربستان، قطر و همچنين نهادهاي بين المللي به دنبال سرنگوني رئيس جمهور سوريه است.
وي درباره سخنان اسد كه گفت كسي كه فقط درباره راه حل سياسي سخن مي گويد تروريسم را ناديده مي گيرد، افزود: تروريسم واقعي اكنون به طور آشكار در سوريه فعال شده است. اگر به شيوه به كار گيري خشونت و ويراني دقيق شويم خواهيم ديد كه اكنون جنگي نامشروع مغاير منشور سازمان ملل در سوريه جريان دارد.
العشري خاطرنشان کرد: برخي كشورها به شيوه باندهاي جنايتكار در حال جنگيدن با كشوري عربي و اسلامي هستند در حالي كه سوريه كشوري مستقل و داراي حاكميت است و رفتار آنها مغاير قوانين بين المللي است.
العشري در خصوص طرحهاي خارجي براي حل و فصل بحران سوريه و طرح رئيس جمهور سوريه كه امروز مطرح كرد، افزود: آنچه بشار اسد مطرح كرد با طرح ژنو، طرح اخضر ابراهيمي نماينده سازمان ملل متحد در امور سوريه، ايده هاي ايران و حتي با آنچه محمد مرسي رئيس جمهور مصر مطرح كرد سازگار است.
عضو ارشد حزب قومي ناصري مصر مخالفت خود را با هر گونه مداخله خارجي يا حمله به سوريه از طريق حقّه دموكراسي اعلام كرد.
fz-6-15:13
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

مهمترین تاسیسات انرژی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی+ فیلم


فارن افرز: ابهام راهبردی در سیاست‌های دولت ترامپ، عامل اصلی شکست دیپلماسی با تهران است


گام ایران برای اتصال شرق و غرب؛ کریدور هرات ـ مزارشریف کلید خورد


تجلی اقتدار اربعین؛ همکاری بی‌دریغ ملت و دولت عراق در مسیر زائران


مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی


عراقچی: وزارت خارجه با تکیه بر رهنمودهای رهبر انقلاب، منافع عالیه کشور را پیگیری می‌کند


تکذیب تخلیه شهر‌ها و تعطیلی اداره‌ها در هرمزگان


گزارش العالم از همگامی صنعت پست کشور با اقتصاد دیجیتال+فیلم


روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"