واشنگتن پست خبر داد؛

کودتا در انتظار 30 کشور جهان

چهارشنبه 4 بهمن 1391
17:01
کودتا در انتظار 30 کشور جهان بر اساس گزارش روزنامه آمریکایی واشنگتن پست 30 کشور جهان در سال 2013 در معرض خطر کودتا هستند که 70 درصد این کشورها در آفریقا واقع شده اند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، چندی پیش از آغاز مراسم سوگند باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای دور دوم ریاست جمهوری اش اولین کودتای سال 2013 در اریتره که کره شمالی آفریقا نام دارد، رقم خورد؛ در حمله سوم بهمن ماه حدود 200 نظامی اریتره ای به تلویزیون دولتی این کشور کودتایی نافرجام را رقم زد که با کشته شدن تعدادی از فرماندهان ارشد کودتاچی پایان یافت.
کودتای اریتره گرچه نافرجام بود، اما نشان از مشکلات ریشه دار در این کشور دارد.
اما تنها اریتره نیست که در خطر تهدید کودتایی دوباره قرار دارد؛ بر اساس گزارش واشنگتن پست 30 کشور جهان در سال 2013 در معرض خطر کودتا هستند که 22 کشور در معرض خطر در منطقه ساحل و صحرای آفریقا واقع شده اند.
به گزارش واشنگتن پست 8 کشور دیگر غیر آفریقایی هستند که شامل یمن، سوریه، افغانستان، بنگلادش، کامبوج، اکوادور و تیمور شرقی هستند.
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

برنامه‌های ویژه اربعین رهبر شهید انقلاب اعلام شد


پزشکیان: جان‌فدای ایران بوده‌ام، هستم و خواهم بود


انگلیس حاضر به همکاری با آمریکا برای حمله به پل و نیروگاه ها در ایران نشد


قرارگاه خاتم: آمریکا در غرب آسیا تحقیر شده است


زلنسکی: پیشنهاد آتش‌بس در حوزه انرژی به مسکو ارسال شد


رئیس قوه قضاییه: احکام مجازات ایادی دشمن با سرعت بیشتری صادر شود


پل ملک فهد عربستان بسته شد


زخمی شدن 15 آمریکایی در حمله پهپادی ایران به کویت


شهادت ۳۱۰ دانش آموز و معلم در جنگ تحمیلی


ابراز نگرانی سازمان ملل از تهدید‌های ترامپ علیه ایران