اختلاف بر سر زنان و مردان در میان مخالفان سوری

جمعه 27 بهمن 1391
17:40
اختلاف بر سر زنان و مردان در میان مخالفان سوری مرحله ديگري از اختلافات گروه هاي سوري مخالف نظام این کشور آشكار شد.
به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، گروه هاي مخالف نظام سوري كه اخيرا به سبب موضع گيري "معاذ الخطيب" رئيس ائتلاف سوري مخالفان در اعلام آمادگي براي گفت و گو با نظام به شدت دچار اختلاف شده بودند، امروز بر سر موضوع ديگري اختلاف پيدا كردند.
خانم "مرح البقاعي" از مخالفان سوري كه فعاليت هاي خود ضد نظام را از آمريكا پيگيري مي كند، امروز فاش كرد كه مخالفان نظام بر سر زنان و مردان نيز با يكديگر اختلاف دارند.
البقاعي بر روي صفحه خود در فيس بوك نوشت: تصوير دسته جمعي مخالفان نظام كه در پايگاه اينترنتي شبكه الجزيره منتشر شده، تصويري كاملا مردانه است و زنان انقلابي در آن جايي ندارند.
وي سپس خطاب به مردان مخالف نظام نوشت: ما زنان سوري اعلام مي كنيم كه "مي آييم" و اين انحصار را خواهيم شكست.
فاش شدن اين اختلاف، موجي از كامنت هاي ضد مخالفان را سبب شد كه معتقد بودند در حالي كه مردم سوريه زير آتش درگيري ها جان مي دهند، رهبران سياسي مخالف نظام به اين اختلافات مضحك مشغول هستند.
پیش از این برخی از گروه های مسلح شورشی در سوریه مانند جبهه النصره، با اعلام برخی قوانین حتی از رانندگی کردن زنان در مناطق تحت تصرف خود جلوگیری کرده و هیئت های امر به معروف و نهی از منکر را به منظور کنترل این مساله در مناطقی از حلب تشکیل دادند.
26
 
0% ...

آخرین اخبار

تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد


کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند


رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است