تایمز: آمریکا به عناصر مسلح آموزش می‌دهد

شنبه 12 اسفند 1391
10:36
تایمز: آمریکا به عناصر مسلح آموزش می‌دهد روزنامه انگلیسی تایمز تأکید کرد، آمریکا و همپیمانانش در حال آموزش عناصر مسلح برای جنگ در سوریه هستند.
به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، تایمز تأکید کرد، آمریکا و بعضی از همپیمانان اروپایی این کشور بر پایگاه های آموزش نظامی عناصر مسلح سوری در اردن نظارت می کنند.
این روزنامه انگلیسی، فاش شدن این موضوع را بیانگر دخالت آمریکا در بحران سوریه دانست و به نقل از مسئولان دستگاه‌های اطلاعاتی غربی و دیپلماتها در منطقه نوشت: "شورشیان" آموزش می بینند که چگونه از سلاح سبک استفاده کنند .. یکی از دیپلماتهای غربی در پایتخت اردن نیز گفت، اگرچه این آموزشها در پایگاه های نظامی اردن انجام می شود، ولی نظارت و سازماندهی این آموزشها برعهده مربیان آمریکایی است.
به گفته افسران اطلاعاتی محلی، آموزش عناصر مسلح سوری توسط مربیان آمریکایی، از 5 ماه قبل، یعنی پیش از انتخاب مجدد رئیس جمهور آمریکا آغاز شده است.
0% ...

آخرین اخبار

الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


اذعان نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست راهبرد این رژیم در جنگ اخیر


اسلام‌آباد: بر لزوم تمدید آتش‌بس ایران و آمریکا تاکید می‌کنیم


مدودف: اروپا برای آمریکا بی ارزش است


فرانسه: آتش‌بس در لبنان باید حفظ شود


محکومیت اتهام‌زنی واهی امارات علیه ایران


اذعان رئیس موساد به هلاکت مامور کلیدی‌اش در خارج از اراضی اشغالی


سخنگوی دولت: مذاکرات و دیپلماسی در امتداد میدان است