نظر بشار اسد درباره جنگ در سوریه

پنج‌شنبه 1 فروردين 1392
08:12
نظر بشار اسد درباره جنگ در سوریه رئیس جمهور سوریه جنگ کشورش را جنگ اراده و پایداری بر ضد جهل توصیف کرد.

به گزارش روز پنج‌شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، رئیس جمهور سوریه در دیدار خانواده‌های دانش‌آموزانی که در اقدامات تروریستی کشته شده‌اند تأکید کرد، کل این کشور امروز آسیب دیده است و کسی نیست که یکی از نزدیکان مانند برادر، پدر یا مادر خود را از دست نداده باشد ولی هیچ چیز معادل با از دست دادن فرزند نیست .. اما همه آن چیزی که برای ما اتفاق می‌افتد نمی‌تواند ما را ضعیف کند؛ این جنگ اراده و پایداری است و هر اندازه که ما قوی باشیم می‌توانیم از فرزندان این سرزمین حمایت کنیم.
بشار اسد گفت: امروز روز معلم است ولی دانش آموز و معلم بخشی از علم هستند، درنتیجه این مناسبت برای علم است.
بشار اسد پیش از پایان این دیدار با خانواده‌های دانش‌آموزان کشته شده گفت وگو کرد و از وزارت آموزش و پرورش خواست برای کاهش درد و رنج آنان و تحقق مطالباتشان وارد عمل شود.
اسد پس از آن به همراه همسرش باخانواده معلمانی که هنگام تدریس در حملات تروریستی کشته شدند، دیدار و گفت وگو کرد.
بشار اسد به آنها گفت: حمله تروریستها به معلمان بیانگر آن است که جنگ سوری‌ها در درجه نخست با جهل است .. چرا که آنها هنگام آموزش علم و فرهنگ کشته شدند .. اگر تلاش معلمان نبود ما اکنون دانشگاه و دانشمند نداشتیم.
وی افزود: پیام ما به دشمنان سوریه آن است که راه این معلمان و کشته‌شدگان ادامه دارد تا سوریه در برابر جهل قوی و پایدار باشد.
بشار اسد خاطرنشان کرد: سوریه پایدار است، چرا که مردم سوریه به همدلی و همیاری معروفند وسوریه با یکپارچگی و اتحاد مردم پیروز و پابرجا است.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش قالیباف به انتشار اخبار جعلی دربارهٔ مذاکرات از قول آمریکایی‌ها


پاسخ های کوبنده حزب الله به دشمن صهیونیستی


سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو فعال ناوگان الصمود شد


16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


حماس: حملات اسرائیل نقض آشکار توافق شرم‌الشیخ و تداوم نسل‌کشی است


مخالفت عربستان با کمک به آمریکا در «پروژه آزادی»


تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز