انفجار بوستون به نفع کیست؟

يکشنبه 1 ارديبهشت 1392
09:19
انفجار بوستون به نفع کیست؟ تحلیلگر و مقاله نویس انگلیسی با اشاره به حادثه اخیر بوستون در آمریکا هشدار داد، با توجه به تجارب گذشته در خصوص حادثه یازدهم سپتامبر این حادثه موجب هدف قرار گرفتن انسانهای بیگناه در این کشور می‌شود.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم "پاتریک کاکبرن" در مطلبی در روزنامه "ایندیپندنت نوشت" هر واکنش اغراق آمیز در قبال حملات موجب ایجاد دستگاه‌های امنیتی بزرگی می‌شود که قدرت بی‌حد و اندازه خود را ضد افراد بیگناه به کار می‌برند.
کاکبرن افزود: از نظر عاملان حمله بوستون، واکنش آمریکا به این موضوع پیروزی این عملیات را رقم می زند. حمله یازدهم سپتامبر به عنوان یک عملیات تروریستی موفقیت آمیز بود زیرا موجب شد آمریکا وارد جنگهایی فاجعه آمیز در افغانستان و عراق شود و به این کشور مجوز داد افراد را بدون محاکمه شکنجه و زندانی کند. این عملیات همچنین آزادی‌های مدنی را در آمریکا محدود کرد و موجب شد دستگاه امنیتی بزرگ و پرهزینه ای به وجود بیاید.
این نویسنده انگلیسی خاطرنشان کرد: یکی از نتایج انفجارهای آمریکا افزایش احساس ناامنی بین آمریکای‌ها، و در نتیجه افزایش حمایت مردم این کشور از کسی است که فکر می‌کنند می تواند امنیت گمشده را به آنان باز گرداند.
کاکبرن با اشاره به تشدید تدابیر امنیتی پس از حادثه بوستون هشدار داد: ترس به وجود آمده در نتیجه حملات بوستون موجب افزایش دستگاه‌های امنیتی و اعطای قدرت بیشتر به آنها و هدف قرار گرفتن انسانهای بیگناه می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

نشست سران شیعیان عراق با معاون دفتر رهبر انقلاب در بغداد


وقوع حادثه برای یک نفتکش در نزدیکی عمان


سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شد/ هشدار درباره تشدید تهدیدات علیه غیرنظامیان


با بدرقه وزیر کشور فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند


پزشکیان: زور و قلدری آمریکا راهگشا نیست/ عاصم منیر: فرآیندها را با دقت دیپلماتیک پیش می‌بریم


قدردانی نیروهای مسلح از تلاش‌های بی‌دریغ دولت در جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم


سرلشکر رضایی: به آمریکا بی‌اعتمادیم و باید تغییر رفتار دهد


انزوای بین‌المللی عرصه را بر اسرائیل تنگ‌تر می‌کند و فشار بر نتانیاهو را شدت می‌بخشد! +فیلم


جنگ‌افروزی نتانیاهو در غزه برای پیروزی در نبرد انتخاباتی پیش‌رو! + فیلم


۳۲ هزار و یک دروغ ترامپ که افکار عمومی جهان اهمیتی برای آنها قائل نیست