عفو بین الملل: شورای همکاری حقوق بشر را نقض می‌کند

پنج‌شنبه 2 خرداد 1392
20:34
عفو بین الملل: شورای همکاری حقوق بشر را نقض می‌کند سازمان عفو بین الملل نقض حقوق بشر در کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس را محکوم کرد.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان عفو بین الملل در گزارش سالانه خود تأکید کرد کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به شدت آزادی بیان و اندیشه را محدود کرده و مخالفان را سرکوب می کنند.
در این گزارش به زندانی شدن دو فعال عربستانی بدون محاکمه و یا محکوم شدن افراد در دادگاه هایی ناعادلانه اشاره شده است.
عفو بین الملل تأکید کرد، در عربستان سعودی فعالان حقوقی و کسانی که به دنبال تغییرات سیاسی هستند دستگیر می شوند.
این سازمان همچنین با اشاره به وضعیت حقوق بشر در بحرین خاطرنشان کرد که رژیم بحرین با شهروندان به صورت تبعیض آمیز و طایفه‌ای برخورد می کند.
در این گزارش تأکید شده است که نیروهای امنیتی در عربستان سعودی و بحرین به شدت با شرکت کنندگان در تظاهرات مسالمت آمیز برخورد می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد


پاکسازی سازمان‌یافته در کرانه باختری؛ شهرک‌نشینان افراطی، آدرس اشتباهی


افزایش ماهانه قیمت نفت سنگین ایران


بیانیه مشترک برخی از کشور‌ها بی‌سند و مردود است


شیخ عزالدین: ایران در تصمیمات خود مستقل و مخالف با سلطه خارجی است


جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!