کردهای سوریه از ارتش حمایت می کنند

چهارشنبه 8 خرداد 1392
21:46
کردهای سوریه از ارتش حمایت می کنند العالم - حملات شورشیان سوری موسوم به ارتش آزاد به مناطق کرد نشین حلب باعث حمایت کردها از ارتش برای پاکسازی منطقه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به دنبال حمله تروریستی ارتش آزاد به چند روستای کردنشین سوریه و قربانی شدن شماری از شهروندان کرد در این مناطق، سکوت شهروندان کرد سوری در حلب، به خشم و نفرت علیه تروریست ها تبدیل شده است.

 

به دنبال حمله ارتش آزاد به روستای "عقیبه" در 16 کیلومتری شمال حلب و مجبور کردن ساکنان برای خروج منطقه و مهاجرت به شهر "عفرین" که چندین کشته به همراه داشت، شهروندان کرد در برخی از مناطق از جمله در منطقه عفرین، به درگیری با ارتش آزاد مسلحانه پرداختند.

 

به عقیده ناظران ممکن است این تحولات باعث شود تعدادی از گروه های مردمی مسلح کرد از ارتش سوریه برای پاکسازی این منطقه و قطع مسیر پشتیبانی تروریست ها از ترکیه به داخل خاک سوریه حمایت کنند.

 

از سوی دیگر بر اثر حمله تروریست ها به زندان مرکزی حلب از دو روز پیش تاکنون بیش از 70 تن کشته شدند. بیش از 4 هزار نفر در این زندان محبوس هستند و شورشیان دو ماه است که این زندان را محاصره کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

عضو انصارالله: پاسخ ما به عربستان قاطع و مستقیم خواهد بود


انصارالله: حمله به فرودگاه صنعا، نقض آشکار حاکمیت یمن است


وقوع یک حادثه دریایی در خلیج عدن یمن


ایران: کریدور امن هرمز به آیمو اعلام شد/آمریکا ناقض تفاهم خاتمه جنگ است


انهدام یک پهپاد آمریکایی با آتش نیروی هوایی ارتش در بندرعباس


حمله عربستان به فرودگاه بین المللی صنعا/ وزارت خارجه یمن: ریاض هزینه سنگینی خواهد پرداخت/ ایران محاصره یمن را شکست+ فیلم


پاسخ کوبنده ایران به حملات آمریکا با هدف قرار دادن پایگاه‌های آن در منطقه + فیلم


وزیر خارجه فرانسه: تشدید تنش با ایران به زیان همگان است/ لزوم بازگشت به تفاهم


پکن: تردد آزاد و ایمن از تنگه هرمز به نفع تمامی طرف‌هاست


سلطه آمریکا بر لبنان؛ از مداخله نظامی تا تلاش برای مهندسی ساختار قدرت در این کشور