استقبال سفیر سوریه از تلاش ایران برای حل بحران

چهارشنبه 8 خرداد 1392
22:45
استقبال سفیر سوریه از تلاش ایران برای حل بحران العالم - "عدنان محمود" سفیر سوریه در ایران برگزاری اجلاس بین المللی "دوستان سوریه" در تهران را اقدامی برای حل سیاسی بحران کشورش برشمرد و گفت: حاضرین در اجلاس تهران از اقدام اتحادیه اروپا برای لغو ممنوعیت ارسال اسلحه به تروریست های سوری انتقاد کردند.

"عدنان محمود" در مصاحبه با شبکه خبری العالم گفت: اجلاس تهران گامی در مسیر حل سیاسی بحران سوریه برای پایان دادن به خشونت ها و تروریسم و همچنین برگزاری مذاکرات مردمی فراگیر و بدون پیش شرط است.

 

سفیر سوریه در تهران گفت: حاضرین در این نشست درباره حل سیاسی بحران سوریه اجماع داشتند و مخالفت خود را با حمایت مالی و تسلیحاتی برخی کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای از تروریست های تکفیری و بازکردن مرزهای خود به روی آنها برای ورود به سوریه اعلام کردند.

 

محمود افزود: پیام اجلاس تهران به طرف های منطقه ای و فرامنطقه ای این است که باید در سیاست های اشتباه و مخرب خود بازنگری کنند، سیاست هایی که امنیت وثبات منطقه را به خطر می اندازد و مانع موفقیت تلاش های حل سیاسی بحران سوریه می شود.

 

وی ادامه داد: با توجه به نزدیکی دیدگاه های روسیه و آمریکا، بحران سوریه رو به پایان است و دولت سوریه نیز از نزدیکی دیدگاه های این دو طرف استقبال کرده است.

 

عدنان محمود تصریح کرد: شرکت کنندگان در اجلاس تهران همچنین از اتحادیه اروپا به علت لغو ممنوعیت ارسال اسلحه به تروریست ها انتقاد کردند و درباره تأثیر سوء این تصمیم در امنیت و ثبات منطقه هشدار دادند.

 

وی افزود: اجلاس تهران چنین تصمیمی را مغایر با قوانین بین المللی و مصوبات شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره مبارزه با تروریسم می داند.

11:40-05/29/  

0% ...

آخرین اخبار

هاآرتص: تصمیم حماس برای انحلال کمیته اداره غزه، نتانیاهو را در تنگنای سیاسی قرار داد


ویژه‌نامه آقا مجتبی در قم منتشر شد


دیده‌بان حقوق بشر سوریه: رژیم صهیونیستی طی ۱۰ روز ۱۵ بار به خاک سوریه تجاوز کرد


اسپانیا تحقیقات رسمی علیه جنایت اسرائیل در پرونده توقیف «ناوگان صمود» را آغاز کرد


مقام‌های امنیتی آلمان: آتش‌سوزی راه‌آهن احتمالا ناشی از عملیات خرابکارانه بوده‌است


تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


مفتی یمن: تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای محاسبات دشمن را بر هم زد


تصمیم قاطع یمن برای مقابله با محاصره ریاض علیه صنعا


تداوم حملات اسرائیلی به جنوب لبنان + فیلم


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود