اظهارات اردوغان معترضان را خشمگین تر کرد

جمعه 17 خرداد 1392
18:16
اظهارات نخست وزیر ترکیه مبنی بر اینکه معترضان آشوب طلب و تروریست هستند، موجب خشم بیشتر معترضان شده است.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم "رجب طیب اردوغان" در اظهاراتی جنجالی معترضان را آشوب طلب و تروریست نامید و خواستار پایان فوری تظاهرات شد.
اردوغان معترضان را به غارت مغازه ها و وارد کردن خسارت به تأسیسات متهم کرد و گفت: تظاهرات از وضعیت دموکراتیک خارج شده و به تخریب تبدیل شده است.
با وجود کشته شدن 2 نفر و مجروح شدن بیش از هزار نفر در جریان تظاهرات و اعتراضهای اخیر در ترکیه، اردوغان مدعی شد پلیس در برخورد با تظاهرکنندگان از زور بیش از حد استفاده نکرد است.
در پی این اظهارات اردوغان، هزاران نفر از معترضان در ترکیه بار دیگر به میدان "تقسیم" در استانبول رفتند. چندین نفر از تظاهرکنندگان اطراف این میدان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است