تفاهم با حزب الله حرام است؛ همکاری با اسرائیل واجب!

شنبه 18 خرداد 1392
18:55
تفاهم با حزب الله حرام است؛ همکاری با اسرائیل واجب! عضو شورای علماي برجسته عربستان سعودي و مشاور ديوان پادشاهي، با تمجید از مواضع جديد قرضاوي در اعلام عدم امکان تفاهم یا به رسمیت شناختن حزب الله، این حزب را "بدترین دشمن" نامید و تاکید کرد: هیچ گونه امکانی برای همراهی یا تفاهم با حزب الله وجود ندارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، شيخ عبدالله بن منيع ديروز در گفتگو با روزنامه الشرق عربستان مدعی شد:  شيخ يوسف قرضاوي قبلا به گمان اين كه برحق دانستن حزب الله نوعي دعوت به تقريب است، از آنان دفاع مي كرد اما شنيدم كه اكنون حقيقت بروي آشكار شده و فهميده است كه مردان حزب الله صادق نيستند، بلكه اهل نفاقند.

این اظهارات در حالی مطرح می شود که قرضاوی و اربابش، امیر قطر؛ در برقراری رابطه با رژیم اشغالگر گوی سبقت را از دیگر کشورهای عربی ربوده اند و همکاری قطر و رژیم صهیونیستی در عرصه های امنیتی و نظامی بر کسی پوشیده نیست.

شیخ سعودی در ادامه افزود: خداوند را شكرو سپاس مي گوييم كه شيخ ما به بصيرت و ادراك حقيقت نائل آمد و دانست كه سربازان حزب الله هرگز صادق نبوده اند و حوادث اخير سوريه نيز ثابت كرد كه آنان از هر دشمني دشمن ترند از اين رو بايد از قرضاوي به دليل عدول از مواضع قبلي اش در حمايت از حزب الله تشكر كنيم و البته ما پيش از او به اين درك رسيده بوديم.

از سوي ديگر شيخ قيس آل مبارك عضو هيات علماي برجسته عربستان نيز در گفتگو با این روزنامه سعودی، حزب الله لبنان را گروهي بدنام توصيف کرد و مدعی شد: بر همه مسلمانان واجب است در برابر اين حزبي كه ايران در لبنان به وجود آورده بايستند.

وي مدعی شد: حجت بر همه تمام شده و بر همگان مشخص گردیده كه اين حزب، وصله ناجوري در جهان ماست (!)

به نظر می رسد پیروزی ارتش سوریه در منطقه استراتژیک القصیر - که نقشه های حامیان تروریست ها برای سقوط نظام سوریه را بیش از پیش نقش بر آب کرد- چندان بر سردمداران مرتجع منطقه گران آمده که شیوخ وابسته به دربارهای عربی، اکنون از وارد کردن هرگونه اتهام ناروا و تهمت های آشکار به "حزب الله" پروا ندارند؛ تشکّلی که بدون در اختیار داشتن انبارهای بزرگ تسلیحاتی ارتجاع عرب، رژیم صهیونیستی  را بارها به زانو درآورده است.

0% ...

آخرین اخبار

اصابت دو پهپاد انتحاری به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در شمال عراق


قالیباف: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


سرگردانی صهیونیست‌ها در دوگانه «رویارویی با ایران» و «فرسایش جنگ‌های بی‌پایان»


رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


ترکیه خطاب به نتانیاهو: متهمان نسل‌کشی نمی‌توانند درس اخلاق بدهند


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت