برنامه صهیونیستها پس از ناکامی در لغو قرار داد اس 300

يکشنبه 19 خرداد 1392
15:01
برنامه صهیونیستها پس از ناکامی در لغو قرار داد اس 300 در پی ناکامی صهیونیستها و غرب در لغو قرارداد سامانه دفاعی اس 300، رسانه های صهیونیستی اکنون تلاش می کنند برای اطمینان خاطر دادن به شهرک نشینان این قرارداد را کم اهمیت جلوه دهند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "ایهود یعری" نویسنده و تحلیلگر صهیونیست گفت: "این روزها سخنانی در باره ناکامی نتانیاهو در لغو قرارداد اس 300 همواره شنیده می شود."
ایهود یعری مدعی شد: "شش ماه زمان می برد تا ارتش سوریه این سامانه را درچارچوب عملکرد دفاعی بکارگیرد."
وی ادامه داد: "مقامات مسکو می گویند که با دمشق قرارداد تسلیحاتی امضا کرده اند، و روسیه تعهداتش را زیرپا نمی گذارد."
یعری تأکید کرد: "بوتین سامانه اس 300 را به عنوان ابزاری برای تحت فشار قرار دادن آمریکایی ها و اروپایی ها در زمینه های مختلف به کارگرفته است. وی تلاش می کند برای برگزاری نشست ژنو 2 میان نظام سوریه و مخالفان، بر ادامه حضور بشار اسد تأکید کند."

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند