تصاویر درگیری مقابل وزارت فرهنگ مصر

چهارشنبه 22 خرداد 1392
08:36
تصاویر درگیری مقابل وزارت فرهنگ مصر کارگردانان سینما، نویسندگان و بازیگران سرشناس معترض به نفوذ جماعت اخوان المسلمین در وزارت فرهنگ مصر، مقابل ساختمان این وزارتخانه با هواداران محمد مرسی رییس جمهور این کشور درگیر شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، معترضان ضمن تحصن در برابر وزارت فرهنگ، علاء عبدالعزیز وزیر جدید منصوب شده از سوی مرسی را به برکناری مسئولان قدیمی به منظور جایگزین سازی هوادارانش متهم کردند و خواهان استعفای وی شدند، اما وزارت این اتهام را تکذیب کرد.

پلیس ضد شورش برای جداسازی معترضان و صدها اسلام گرا که در طرف دیگر خیابان تجمع کرده بودند، مداخله نمود.

به گفتۀ شاهدان عینی، در این درگیری که به مجروح شدن عده ای منجر شد، ابتدا دو طرف علیه یکدیگر شعار می دادند، تا این که شماری از آنان با سنگ و چوب به جان یکدیگر افتادند.

وزارت بهداشت نیز اعلام کرد: سه پلیس و چند تجمع کننده زخمی شده اند.

خالد یوسف کارگردان سینما و سیاستمدار چپگرای مصری در این باره گفت: علاء عبدالعزیز وزیر فرهنگ می خواهد شخصیتهای هوادار مرسی را در این وزارت به کار بگمارد تا منویات اخوان المسلمین را به منظور نابودسازی فرهنگ در مصر اجرا کند. 

عصمت الصاوی عضو حزب سلفی "سازندگی و توسعه" نیز گفت: برای اعلام پشتیبانی از وزیر آمده ایم، به ویژه که پس از مدتهای طولانی فساد در وزارت فرهنگ، وی به این سمت منصوب شده است.

0% ...

آخرین اخبار

اصابت موشک ایران به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی - فیلم


حمله پهپادی ارتش به مواضع رژیم‌صهیونیستی در فرودگاه بن گوریون


اعتراف نیویورک‌تایمز: توان موشکی ایران همچنان پرقدرت است


قالیباف: تشدید تنش علیه ایران با پاسخ قاطع و گسترده مواجه می‌شود


محل تجمع فرماندهان و سامانه های پاتریوت آمریکا زیر ضرب موشک در موج 95


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان استان مرکزی+عکس


آتش حمله آمریکایی ـ صهیونی در پتروشیمی ماهشهر مهار شد


ان‌بی‌سی: ای-۱۰ هدف قرار گرفته توسط ایران در کویت سقوط کرد


سفارت ایران در وین: حقوق بین‌الملل برای همه یا هیچ‌کس


فرمانده کل ارتش: سپهبد موسوی مجاهدت‌های خاموش برای «تثبیت اقتدار ملی» داشت