تاکید روسیه بر اختلاف نظر با غرب در باره سوریه

پنج‌شنبه 30 خرداد 1392
21:49
تاکید روسیه بر اختلاف نظر با غرب در باره سوریه العالم - وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد که بین کشورش با غرب در باره سوریه اختلاف نظر شدیدی وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، " سرگئی لاوروف " روز پنجشنبه در گفت و گو با شبکه خبری " روسیه 24  " گفت: روسیه و غرب اختلاف زیادی درباره شیوه حل درگیری سوریه دارند اما هدف نهایی جامعه جهانی، حل آن است.

وی درباره نتایج کنفرانس سران گروه هشت افزود: ما اختلافات زیادی درباره راهکارهای دستیابی به اهدافمان در سوریه داریم.

وی ادامه داد: تفاهمی مشترک درباره حفظ یکپارچگی ارضی، حاکمیت، تعدد نژادی، مذهبی و دینی آن و تضمین حقوق اقلیتها در سوریه وجود دارد.

لاوروف تصریح کرد: رهبری سوریه، موافقتش با توصیه های کنفرانس هشت را اعلام و آمادگی اش برای شرکت در کنفرانس ژنو2 درباره پایان بحران سوریه از طریق گفت وگو را اعلام کرد.

سران هشت کشور صنعتی در کنفرانس ایرلند شمالی درباره گفت وگوهای صلح سوریه و فشار بر طرفهای درگیر در آن به منظور پیوستن به گفت وگو در سریعترین زمان ممکن به توافق دست یافتند.   

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد