قرضاوی در جمع طرفداران مرسی سخنرانی می کند

يکشنبه 9 تير 1392
20:02
قرضاوی در جمع طرفداران مرسی سخنرانی می کند یوسف قرضاوی مفتی مصری الاصل قطر، امشب در جمع طرفداران "محمد مرسی" که در مسجد رابعه العدویه تحصن کرده اند، سخنرانی خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "یوسف قرضاوی" عصر امروز شنبه، با دوتن از همراهانش، به فرودگاه قاهره وارد شد.

وی که با یک پرواز هواپیمایی مصر از طریق استانبول وارد فرودگاه قاهره شد، در سالن ویژه استقبال از مقامات مورد استقبال قرار گرفت.

منابع آگاه به پایگاه خبری "الیوم السابع" اطلاع دادند: قرضاوی که عهده دار ریاست تشکل موسوم به "اتحادیه جهانی علمای مسلمان" است، در حمایت از محمد مرسی، رئیس جمهور اخوانی مصر، در جمع هواداران وی در مسجد رابعه عدویه قاهره سخنرانی خواهد کرد.

تجمع هواداران مرسی در میدان رابعه عدویه قاهره در حالی برگزار می شود که تجمع مخالفان در میدان تحریر از چند هفته قبل اعلام شده و مخالفان، دولت و هواداران مرسی را مسئول وقایع احتمالی ناشی از تجمع اعلام نشده حامیان مرسی می دانند.

در همین حال، رهبران مخالف دولت از جمله حمدین صباحی و محمد البرادعی نیز در تظاهرات بزرگ میدان تحریر بر ضد مرسی حضور یافته اند.

26

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد